Луна в чаша с кафе – значение на явлението

Формата на луната в чаша кафе може да предскаже промяна на работа или нова любовна връзка. Обаче, тълкуването зависи от това дали сте видели луната по-близо до дъното, средата или върха на чашата, т.е. наляво или надясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Символиката на луната може да се тълкува и според цвета. Различни са значенията, ако луната в чашата е била черна или бяла, т.е. ако сте видели изпълнена или празна фигура в остатъците от кафето.

От отпечатъка на пръста се може да се предположи дали дадено желание ще се сбъдне. При това е важно да се следват определени правила, за което ще говорим повече нататък в текста.

Как да разтълкуваме появата на луната в чаша кафе?

За по-прецизна интерпретация на луната в утайката на кафето трябва да обърнете внимание на позицията на формата в чашата. Ако сте видели луната по-близо до дъното на чашата, нейното значение е свързано с миналото. Ако луната се е появила в средата на чашата, символиката се отнася за настоящето. Бъдещето може да се чете, ако луната е по-близо до върха на чашата.

Колко далеч в миналото или бъдещето символиката може да отиде зависи от емоциите на лицето, което разглежда чашата.

За детайлното тълкуване е важно също така да се обърне внимание дали луната се е появила наляво или надясно от мястото, където устните са докосвали чашата. На мощен лявобъбрежен страна на мястото на пиене значенията са предимно негативни, докато на мощен десенобъбрежен страна са положителни.

Пълнолунието в чаша кафе предсказва големи житейски промени. Полумесецът е символ на бушуващи емоции, докато луната със звезди символизира успех в професионалния план. Ако сте видели две луни в чашата, това може да бъде знак, че някой ви лъже.

Луната в първата третина на чашата

Ако луната се е появила по-близо до дъното на чашата и наляво от мястото, където устните са докосвали, това подсказва, че се боите, че някоя ваша тайна скоро може да излезе наяве. Вероятно става въпрос за грях от миналото, който може да наруши вашите отношения с някои хора. Най-малката щета ще възникне, ако сте искрени.

Фигурата на луната при дъното на чашата и надясно от мястото на пиене показва, че човек, който веднъж ви е бил много скъп, ще се върне в живота ви. Постепенно ще възстановите прекъснати връзки и ще бъдете щастливи от това.

Луната във втората третина на чашата

Когато видите луната в средата на чашата и наляво от мястото на пиене, това символизира неспокойствие. Възможно е да сте в дилема, на някакъв кръстопът и не знаете по кой път да тръгнете. Обмислените решения са несъмнено по-добри от тези, взети в момент на афект.

Ако луната се е появила във втората третина на чашата и надясно от мястото, където устните са докосвали, това може да бъде знак, че сте доста доволни от определени аспекти на живота си. Добре сте се справили в трудна ситуация и сте много горди със себе си.

Луната в третата третина на чашата

Когато луната се появи по-близо до върха на чашата и наляво от мястото, където устните са докосвали, това може да предвещава турбулентен период в живота ви. Много неща ще се случват едновременно, затова ще трябва да вземате мъдри и премислени решения.

Луната в третата третина на чашата и надясно от мястото на пиене предсказва нова любов или промяна на работа, т.е. професията. Най-накрая ще бъдете готови да вземете живота си в свои ръце. Ако вярвате в себе си, нищо няма да ви спре да постигнете целите си.

Луната в отпечатъка на пръста за желание

Смята се, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се намери отговор на въпроса дали някое желание ще се сбъдне. Много е важно да знаете с кой пръст трябва да натиснете желанието си в чашата. Ако го натиснете с грешния пръст, няма да получите ясно тълкуване.

  • Желанията, свързани със семейството, децата или роднините, се натискат в чашата с палец. Луната в отпечатъка на палеца може да бъде знак, че вашето желание ще се сбъдне.
  • Ако желанието се отнася до работа или кариера, тогава в чашата оставяте отпечатък с показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца се появи луна, това означава, че сте на прав път към изпълнението на желанието си.
  • Отпечатъка на средния пръст се оставя в чашата за желания, свързани със сексуалния живот. Луната в този отпечатък е, за съжаление, знак, че все още не е моментът за сбъдване на желанието ви.
  • С безименния пръст се натискат желания, свързани с любовта. Ако сте видели луната в отпечатъка на безименния пръст, това означава, че вашето желание със сигурност ще се сбъдне в близко бъдеще.
  • Когато желанията се отнасят до здравето, тогава в чашата оставяте отпечатък с малкия пръст. Луната в отпечатъка на малкия пръст предсказва изпълнение на желанието.

Алтернативно тълкуване на луната в чаша кафе

Друг метод за гледане в чашата включва тълкуване според цвета на формата. Фигурите в чашата могат да бъдат пълни, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако луната във вашата чаша не е била нито напълно черна, нито напълно бяла, тълкува се цветът, който преобладава.

Значение на черната луна

Черната луна в чашата с кафе е добър знак. Тя предсказва успех в любовта или професионалния план. Вероятно някои неща най-накрая ще се подредят по начина, който ви устройва.

Значение на бялата луна

Бялата луна в чашата с кафе показва, че не трябва да се отказвате, ако не постигнете някои цели в зададените срокове. Големите неща не се случват за една нощ!