Маска в чаша кафе – пълното значение

Ако сте в утайката на кафето в чашата видели маска, възможно е някой да не е напълно искрен с вас. Въпреки това, има много детайли, които влияят на значението на формите в утайката на кафето.

Тълкуването зависи предимно от позицията на маската в чашата. Затова е важно да знаете, че маската в първата, втората или третата третина на чашата, както и вляво или вдясно от мястото, където устните са докоснали чашата, няма същото значение.

Алтернативен метод за разкриване на символиката, която се крие зад фигурите в утайката на кафето, се основава на тяхната цвят. Запълнените и празни форми обикновено нямат едно и също значение, а за това може да прочетете повече в следващия текст.

Вярва се, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се предвиди дали някои желания ще се изпълнят. Правилата, които трябва да се спазват при това, ще прочетете в подзаглавието, посветено на тази тема.

Подробно тълкуване на маската в чашата

За да бъде тълкуването на фигурата на маската в утайката на кафето прецизно, необходимо е, преди всичко, да определите нейната позиция в чашата. Ако маската се е появила близо до дъното, т.е. в първата третина на чашата, тогава значението е свързано с миналото. Ако маската се е появила в средата, т.е. във втората третина на чашата, символиката сочи към настоящето, а когато се появи близо до върха на чашата, значението се отнася до бъдещето.

Вторият критерий за правилна интерпретация се отнася до това дали сте видели маската вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Най-често лявата страна е свързана с негативни, а дясната с положителни събития от миналото, настоящето или бъдещето.

Размерът на маската не играе значителна роля, а ако сте видели две или повече маски в чашата, възможно е да сте в неискрен любовен или приятелски отношения. Газова маска в чашата с кафе предсказва остри спорове в близко бъдеще. Медицинска маска може да бъде знак за предстоящи здравословни проблеми.

Маска в долната третина на чашата

Ако маската се е появила по-близо до дъното на чашата и това е вляво от мястото където устните са докосвали чашата, това предполага, че съжалявате, че не сте били честни с някого в миналото. Вероятно ви гризе съвестта, че сте наранили добра личност и не сте се извинили.

Ако сте видели маската близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че сте разпознали манипулатора на време и сте го изхвърлили от живота си, защото не сте искали някой друг да държи съдбата ви в своите ръце.

Маска в средата на чашата

Когато мотивът на маската видите във втората третина на чашата и вляво от мястото на пиене, това символизира страх. Страхувате се, че грешките, които сте направили, могат да ви преследват. Единственото, което е важно, е да бавно извличате поука от грешните си постъпки.

Ако маската се е появила в средата на чашата и вдясно от мястото където устните са докосвали, това предполага, че се преструвате, че не забелязвате нечии провокации и по този начин го/я побеждавате. Вашата усмивка го/я дразни, защото разбира, че не е успял/а в своите намерения.

Маска при върха на чашата

Ако сте видели маската по-близо до върха на чашата, т.е. в нейната горна третина и вляво от мястото на пиене, това може да бъде знак, че в бъдеще ще трябва да си сътрудничите с човек, който няма да ви вдъхва доверие.

Маска в горната третина на чашата и вдясно от мястото където устните са докосвали може да предсказва решение на проблема. Най-накрая ще успеете да свалите голям товар от гърба си след като намерите начин да превъзмогнете определено предизвикателство.

Маска в отпечатъка на пръста за желание

Оставяте отпечатък от пръста в утайката на кафето, когато искате да разберете дали някакво ваше желание ще се изпълни. Напомняме, че е много важно да утъпкате желанието си в чашата с правилния пръст. Тълкуването няма да бъде валидно и ясно, ако не спазите определени правила.

  • Палецът се отпечатва в чашата когато желанието е свързано със семейството, децата или родителите. Ако сте видели маска в отпечатъка на палеца, това, за съжаление, не предсказва изпълнение на желанието в близко бъдеще.
  • Ако сте пожелали нещо свързано с работата, т.е. кариерата, трябва да оставите отпечатък от показалеца в чашата. Маска в отпечатъка на показалеца указва, че вашето желание скоро ще стане реалност.
  • Средният пръст се отпечатва в чашата за желания свързани с интимния или еротичния живот. Ако сте видели маска в този отпечатък, това означава, че желанието може да се изпълни, но не с човека, за когото си мислите в момента.
  • За желания, свързани с любовта и емоциите, в чашата се оставя отпечатък от безименния пръст. Маска в отпечатъка на безименния пръст не е добър знак. Възможно е това желание никога да не се изпълни.
  • Отпечатъкът от кутрето се оставя в чашата, когато желаете нещо, свързано с вашето здраве или здравето на близък човек. Ако сте видели маска в отпечатъка на кутрето, вашето желание ще се изпълни, но трябва да бъдете много търпеливи.

Тълкуване по цвета на маската в чашата

Алтернативен метод за тълкуване на фигурите в утайката на кафето се базира на техния цвят. Мотивите в чашата могат да бъдат запълнени, т.е. черни или празни, т.е. бели. За тълкуването винаги се взима доминиращият цвят.

Значение на черната маска в чашата

Черната маска в чашата с кафе ви казва „не съди книга по корицата“. Не идеализирайте или подценявайте никого, ако не познавате човека добре. Дайте му/й шанс да ви покаже какъв/а е всъщност.

Значение на бялата маска в чашата

Бялата маска в чашата с кафе показва, че не сте разгледали реално ситуацията, в която се намирате. Обърнете се за съвет към някой, който е напълно обективен. Едва тогава ще знаете какво трябва да направите.