Маймуна в чаша кафе – какво може да означава

Фигурата на маймуна в утайката на кафе може да бъде знак, че някой ще ви предаде. Въпреки това, тълкуването се различава в зависимост от това дали сте видели това животно в първата, втората или третата третина на чашата, тоест вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Значението може да се тълкува и по цвета на фигурата в утайката от кафе. Маймунът може да бъде черен или бял, но за това ще говорим по-подробно по-нататък в текста.

Според народното вярване, от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се предскаже дали ще се изпълни дадено желание или не. Важно е да знаете с кой пръст трябва да натиснете желанието си в чашата. Ще се задълбочим по тази тема малко по-късно.

Подробно значение на маймуна в чашата с кафе

За да определите точно символиката на маймуна в чашата с кафе, е важно правилно да определите позицията в чашата, където сте видели тази фигура. Ако маймунът се появи по-близо до дъното на чашата, тогава значението му се отнася за миналото. Ако го видите в средата на чашата, тогава се тълкуват настоящите събития, а когато маймуна видите по-близо до върха на чашата, неговата символика се отнася до бъдещи събития в живота на човека, на когото се гледа чашата. Колко далече в миналото или бъдещето може да стигне тълкуването, зависи от усещанията на този, на когото се гледа чашата.

Освен това, важно е също дали сте видели фигурата вляво или вдясно от мястото, където устните докосват чашата. Лявата страна обикновено носи негативно, докато дясната носи положително значение.

Размерът и видът на маймуна нямат голямо значение. Но, ако сте видели маймуна в чашата как яде банан, това може да означава, че може да претърпите някаква щета. Маймун в клетка обикновено означава, че някой няма да изпълни обещанието си към вас. Ако сте видели два маймуна в утайката от кафе, това може да бъде знак, че ще станете обект на клюки.

Маймун в първата третина на чашата

Ако сте видели фигурата на маймуна по-близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това може да означава, че сте ядосани на себе си, че в миналото не сте оценили добре някоя ситуация, не сте използвали възможностите, които са ви се предоставяли или защото сте позволили на някого да ви нарани. Не трябва да бъдете прекалено строги към себе си. В крайна сметка, сте научили урока си.

Когато маймунът се появи в първата третина на чашата и вдясно от мястото, където сте пили, това може да означава, че наскоро сте взели правилно решение. Може би все още се чудите дали трябваше да постъпите по друг начин, но скоро ще разберете, че сте направили правилния ход.

Маймун във втората третина на чашата

Ако сте видели маймуна в средата на чашата и вляво от мястото, където сте пили, това означава, че сте раздразнителни. Нещо ви притеснява и вместо да се справите с него, изливате гнева си на хората, които не го заслужават. Ако продължите да изправяте своята фрустрация на тези, които ви обичат, сигурно ще ги загубите.

Маймун по-близо до средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата указва, че имате достатъчно енергия и няма да ви бъде трудно да се справите с всички задачи. Не е изключено жертвата, която в момента полагате, да се възвърне многократно в бъдеще.

Маймун в третата третина на чашата

Фигурата на маймуна по-близо до върха на чашата и вляво от мястото, където сте пили означава, че ще бъдете оклеветени. Макар че не се занимавате с клюки, ще станете техен обект. Най-лошото, което можете да направите, е да обяснявате на всеки поотделно, че това, което се говори за вас, не е вярно.

Когато видите маймуна в третата третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, това може да бъде знак, че ще постигнете професионален успех. Ще напреднете в кариерата си, което ще се отрази положително на вашите финанси.

Маймун в отпечатъка на пръста за желание

Вярва се, че от отпечатъка на пръста в утайката от кафе в чашата може да се предскаже дали ще се изпълни някое желание. Важно е да знаете с кой пръст се натискат съответните видове желания в чашата. Ако направите желанието с грешен пръст, възможно е да не получите адекватен отговор на въпросите си.

  • Отпечатъкът на палеца се оставя в чашата за желания, свързани със семейството или децата. Ако сте видели маймуна в този отпечатък, това може да е знак, че ще мине известно време преди да се изпълни желанието ви. За съжаление, не можете да повлияете на това.
  • Когато желанията са свързани с работата, тоест кариерата, тогава се натискат с показалеца. Ако в този отпечатък се появи маймун, това означава, че желанието ви няма да се изпълни.
  • От отпечатъка на средния пръст се тълкува дали ще се изпълни желание, свързано със сексуалния или еротичния живот. Ако в този отпечатък се появи маймун, това означава, че шансовете за изпълнение на желанието ви са много малки.
  • Ако желанието е свързано с любовни отношения, тогава се натиска с безименния пръст. Маймунът в отпечатъка на безименния пръст означава, че желанието ви няма да се изпълни, защото някой не е искрен с вас.
  • С малкия пръст се натискат желания, свързани със здравето. Ако сте видели маймун в отпечатъка на малкия пръст, това означава, че желанието ви ще се изпълни.

Алтернативно тълкуване на маймуна в чашата с кафе

Значението на фигурите в чашата с кафе може да се тълкува и по техния цвят. Фигурата в чашата може да бъде изпълнена, тоест черна, или празна, тоест бяла. Ако маймунът в чашата не е напълно черен или напълно бял, се взима предвид цвета, който преобладава.

Значение на черен маймун

Черният маймун е знак, че се тревожите без основателна причина. Паниката няма да ви помогне да видите нещата от правилния ъгъл.

Значение на бял маймун

Белият маймун в чашата може да означава, че дългогодишно ваше желание ще се изпълни.

Горе посочените тълкувания не са научно обосновани, а базирани на суеверия. Те са утвърдени на народно вярване, така че вярвайте на всичко, което сте прочели, на ваша отговорност.