Лястовица в чаша кафе – символика и значение

Ако сте видели лястовица в утайката на кафе, това може да има различни тълкувания в зависимост от позицията на фигурата в чашата. Лястовица в първата, втората или третата трета на чашата, т.е. вляво или вдясно от мястото, където устните докосват чашата не трябва непременно да има една и съща символика.

Фигурите в чашата можете да интерпретирате и по техния цвят. В този случай се тълкуват различно черната или цветната и бялата или празната лястовица в остатъците от кафето в чашата. На този алтернативен метод ще се посветим по-подробно в следващите редове.

Според народното предание от отпечатъка на пръст в чашата с кафе може да се разбере дали дадено желание ще се сбъдне или не. Важно е да знаете с кой пръст да впечатлите своето желание в чашата.

Подробно тълкуване на лястовица в чашата с кафе

Лястовица в утайката на кафе може да означава, че ще се влюбите бързо, но и предупреждение да не вземате внезапни решения. Това зависи от мястото в чашата, където сте я забелязали. Ако лястовицата се е появила в първата трета на чашата, нейната символика се отнася до някои минали събития. Ако видите лястовица във втората трета на чашата, значението е свързано с настоящето. Лястовицата, която предсказва бъдещето, обикновено се намира в третата трета на чашата.

Колко близко или далеч е миналото или бъдещето, зависи от субективното усещане на човека, на когото се гледа в чашата.

Мястото на пиене също играе важна роля при тълкуването на фигурите в чашата. Формата на лястовицата вляво от мястото, където устните докосват чашата носи негативни значения, а когато се появи вдясно, нейната символика обикновено е положителна.

Ако сте видели лястовица на клонка в чашата, това предполага, че мислите, че ще нараните другите, ако се борите за своята свобода. Лястовица в клетка означава, че не сте щастливи. Ако сте видели лястовица със сгънати криле, това може да е знак, че трябва да отложите планираното пътуване.

Лястовица в дъното на чашата

Когато лястовицата се появи в първата трета на чашата и вляво от мястото, където устните докосват чашата, това означава, че не сте простили на някого за измама или предателство. Разочаровани сте от човек, на когото сте вярвали. Не мечтаете за мъст, но не можете да забравите какво ви е направил/а.

Фигура на лястовица по-близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене означава, че сте взели правилно решение в миналото. Може би е било болезнено и е предизвикало сътресение в живота ви, но се е оказало много добро.

Лястовица в средата на чашата

Ако сте видели лястовицата във втората трета на чашата и вляво от мястото на пиене, това символизира неспокойствие. Възможно е нещо да ви задушава и спъва, и не знаете как да се справите с това. Липсва ви свобода, и колкото по-скоро си го признаете и започнете да работите върху това, толкова по-добре ще се чувствате.

Формата на лястовицата в средата на чашата и вдясно от мястото, където устните докосват чашата означава, че най-накрая сте намерили баланс в живота си и сега сте много по-спокойни и щастливи. Може би няма да е лошо да започнете да правите планове за бъдещето.

Лястовица близо до върха на чашата

Ако лястовицата се е появила в третата трета на чашата и вляво от мястото, където устните докосват чашата, това предполага, че е крайно време да поставите себе си на първо място. Трябва да се научите да казвате „не мога“, „не искам“ и „не желая“, за да се измъкнете най-накрая от този омагьосан кръг.

Лястовица в третата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене предвещава по-добър период в живота ви. Възможно е скоро да решите голям проблем и най-накрая да свалите тежестта от раменете си. От този момент нататък всичко ще тръгне към по-добро.

Лястовица в отпечатъка на пръст за желание

Смята се, че от отпечатъка на пръст в утайката на кафе може да се разбере дали дадено желание ще се сбъдне или не. Важно е да знаете как правилно да впечатлите желанието си в чашата. Ако желанието не се впечата с правилния пръст, тълкуването няма да е точно.

  • Когато желанията се отнасят за семейството, децата или роднините, те се впечатляват в чашата с палец. Лястовица в отпечатъка на палеца в чашата с кафе е знак, че желанието ви ще се сбъдне.
  • С показалеца в чашата се впечатляват желания, свързани с работа или професионалния живот. Ако сте видели лястовица в този отпечатък, това означава, че само от вас зависи дали желанието ви ще стане реалност или не.
  • За желания, свързани със сексуалния живот, в чашата се оставя отпечатък от средния пръст. Лястовица в отпечатъка от средния пръст не предвещава изпълнение на желанието в близкото бъдеще.
  • Ако желанието ви се отнася до любовта, тогава ще я впечатлите в чашата с безименния пръст. Ако сте видели лястовица в отпечатъка на безименния пръст, това е знак, че ще се сбъдне това, което желаете.
  • С малкия пръст се оставя отпечатък за желания, свързани със здравето. Ако сте видели лястовица в отпечатъка на малкия пръст, има вероятност желанието ви да се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на лястовица в чашата с кафе

Друг начин на тълкуване е базиран на цвета на фигурата в чашата. Формата в чашата с кафе може да бъде бяла, т.е. празна или черна, т.е. запълнена. Ако лястовицата, която се появила във вашата чаша, не е нито напълно бяла, нито напълно черна, ще се тълкува цветът, който преобладава.

Значението на черна лястовица

Черната лястовица в останалото кафе в чашата представлява добър знак. Някои неща в живота ви най-накрая ще си дойдат на мястото.

Значението на бяла лястовица

Бялата лястовица в чашата подсказва за нова любов. Възможно е скоро да се влюбите в някого.