Лисица в чаша кафе – символика и тълкуване

Въпреки че лисицата често се свързва с хитрост, нейните очертания в чашата с кафе могат да бъдат тълкувани по различни начини, носещи различна символика. Тълкуването зависи от позицията в чашата, където сте видели лисицата. Не се интерпретира по един и същи начин, ако сте я забелязали близо до дъното, в средата или на върха на чашата, т.е. отляво или отдясно на мястото, където устните са я докоснали.

Символиката може да се чете и въз основа на цвета на формата. Черна, т.е. запълнена или бяла, т.е. празна лисица в остатъците от кафе се тълкуват по различен начин.

От отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се получи ответ дали някое желание ще стане реалност. Важно е да знаете с кой пръст ще оставите своето желание в чашата. За това ще говорим повече по-нататък в текста.

Подробно тълкуване на лисицата в чашата с кафе

За подробно тълкуване на лисицата в остатъците от кафе в чашата е важно да се определи позицията, на която тази фигура се е появила. Когато видите лисицата близо до дъното на чашата, нейната символика се отнася до миналото, а ако сте я забелязали в средата на чашата, тогава значението е свързано с настоящето. Ако лисицата се е появила близо до върха на чашата, тогава нейната символика дава предсказание за бъдещите събития. Колко далечно е миналото или бъдещето, зависи от чувствата на човека, на когото се гледа в чашата.

Освен това е важно дали сте видели формата отляво или отдясно на мястото на пиене. Лявата страна често има негативно значение, докато дясната носи позитивно значение.

Размерът на лисицата не е много важен, а ако сте видели две лисици в чашата, това може да предскаже кавга в близкото бъдеще. Глутницата от лисици, за съжаление, не е добър знак. Предсказва някои много стресови моменти в бъдещето.

Лисица в първата трета на чашата

Когато фигурата на лисицата се появи близо до дъното на чашата и отляво на мястото, където устните са я докоснали, това може да означава, че все още не сте простили предателството или измамата от страна на близък човек. Вероятно и днес, както и в моментите, когато всичко това се е случило, имате желание да му/й отмъстите.

Лисицата при дъното на чашата и отляво на мястото на пиене указва, че трябва да се гордеете с начина, по който сте разрешили някоя ситуация в близкото минало. Постъпили сте точно както ви подобава и няма причина за самокритика.

Лисица във втората трета на чашата

Ако сте видели лисицата близо до средата на чашата и отляво на мястото на пиене, това означава, че някой манипулира вашите емоции. Възможно е да сте в някакъв вид делови, приятелски или любовен отношения с човек, който ви използва само за да постигне своите цели и интереси. Отворете очите си!

Ако лисицата се е появила някъде в средата на чашата и отдясно на мястото, където устните са я докоснали, това означава, че сте достатъчно смели и силни да вземате важни решения за своето бъдеще. Вероятно сте изненадали сами себе си с колко лекота се справяте с предизвикателствата.

Лисица в третата трета на чашата

Когато видите лисицата близо до върха на чашата и отляво на мястото на пиене, възможно е скоро да имате неочаквани разходи. Не е изключено да се наложи да задлъжнеете, за да ги покриете.

Лисицата при върха на чашата и отдясно на мястото, където устните са я докоснали обикновено е знак, че скоро ще влезете в добър период от живота си. Много неща ще ви се получават, затова трябва да използвате този период за решаване на определени проблеми, както и за планиране на следващите стъпки в живота.

Лисица в отпечатъка на пръст за желание

Народното вярване казва, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се получи ответ дали ще се сбъдне някакво желание или не. Много важно е да знаете с кой пръст ще оставите своето желание в остатъците от кафе в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешния пръст, тълкуването няма да бъде достоверно.

  • Когато желанията се отнасят до деца или семейство, тогава ги отпечатвате в чашата с палеца. Лисицата в отпечатъка на палеца, за съжаление, е знак, че вашето желание няма скоро да стане реалност.
  • Ако вашето желание се отнася до работа, тогава оставяте отпечатък в чашата с показалеца. Ако в този отпечатък се появи лисица, това означава, че вашето желание ще се сбъдне, ако вземате мъдри решения.
  • Желания, които се отнасят до еротичния, т.е. сексуалния живот се отпечатват в утайката от кафе със средния пръст. Лисицата в отпечатъка на средния пръст е знак, че вашето желание ще се сбъдне.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано с любовта, т.е. емоциите, тогава трябва да оставите отпечатък в чашата с безименния пръст. Ако в този отпечатък се появи лисица, това означава, че трябва още веднъж да помислите върху това, което желаете и дали сте сигурни, че искате то да се сбъдне.
  • С малкия пръст в чашата с кафе се отпечатват желания, свързани със здравето. Когато в отпечатъка на малкия пръст се появи лисица, това означава, че вашето желание ще се сбъдне, но не толкова бързо, колкото може би очаквате.

Алтернативно тълкуване на лисицата в чашата с кафе

Значението на фигурите в чашата с кафе може да се тълкува и въз основа на техния цвят. Фигурата може да бъде черна, т.е. запълнена или бяла, т.е. празна. Ако лисицата в чашата не е нито съвсем черна, нито съвсем бяла, ще се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на черната лисица

Черната лисица в чашата с кафе може да значи, че около вас има някой, който може да злоупотреби с вашето доверие, за да постигне своите цели.

Значение на бялата лисица

Бялата лисица в чашата с кафе указва, че не е време за прибързани решения или действия.

Забележка: Гледането в чашата не е основано на научни изследвания, а на суеверие. На всичко, което сте прочели, вярвате на своя отговорност.