Лилия в чашата кафе – скрита символика и значение

Формата на лилията в утайката от кафе обикновено предвещава много нежна любов. Хората, които са сами, скоро могат да намерят верен партньор. Все пак, символиката може да бъде различна и да се отнася до миналото, настоящето или бъдещето. Важно е да се отбележи, че интерпретацията варира в зависимост от това дали виждате лилията в първата, втората или третата третина на чашата, или вдясно или вляво от мястото, където устните са докосвали чашата.

Значението може да се определи и по цвета на лилията, която сте видели в чашата. Формите в чашата са черни (пълни) или бели (празни). Повече за този начин на интерпретация може да намерите в подзаглавието „Алтернативно тълкуване на лилията в чашата“.

От отпечатъка на пръста в утайката от кафе, според народното вярване, може да се предвиди дали едно желание ще се сбъдне. Съществуват ясни правила как желанията се отпечатват в чашата, и можете да ги намерите в частта от статията под заглавие „Какво означава, когато лилията се появи в отпечатъка на пръста“.

Какво символизира лилията в чашата с кафе?

Лилията в чашата с кафе може да има цял спектър от различни значения, обусловени от позицията в чашата, където този цвете се е появил. Когато забележите лилията в дъното на чашата, в първата третина, символиката се отнася до някакви събития от миналото. Лилията в средата, т.е. във втората третина на чашата обикновено указва на нещо от настоящето, а ако сте я видели по-близо до върха на чашата, този цвете може да предвещава бъдещи събития. От личните емоции и опит на този, който гледа в чашата, зависи за колко близко или далечно минало, респективно бъдеще, става въпрос.

Освен това, важно е също дали сте видели този цвете вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лилията вляво от позицията на пиене обикновено има негативно значение. Ако сте забелязали лилията вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, символиката е по-скоро положителна.

Лилията във ваза може да бъде знак, че ще се влюбите. Ако сте видели лилията в земя, това предполага, че не трябва да бързате с големите житейски решения. Букет от лилии означава, че ви очакват много красиви моменти в живота и само трябва да бъдете търпеливи. Когато видите ръка, която държи една лилия, това предполага, че сте привлекли вниманието на някого, а ако ръката държи букет от лилии, възможно е с добрата си енергия да привлечете внимание навсякъде, където се появите.

Лилията в първата третина на чашата

Когато лилията се появи по-близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това може да означава, че прекалено идеализирате своето минало. Истината е, че детството и младостта са най-безгрижните периоди в живота на много хора, обаче, не можете да върнете времето, за да уловите своята щастие. Трябва да я търсите в този момент.

Лилията в дъното на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата указва, че скоро може да срещнете някого, който ще ви накара да си спомните за някакъв период от живота си и ще ви притопли хубавите спомени, за да ви усмихне.

Лилията във втората третина на чашата

Ако сте забелязали лилията в средата на чашата и вляво от позицията, където устните са докосвали чашата, това предполага, че сте под стрес. Възможно е причината за вашата загриженост да е напълно банална и да ви се струва много по-голяма, отколкото действително е.

Лилията в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене може да означава, че сте доволни от посоката, в която върви вашата кариера. Възможно е да не сте постигнали всичко, което сте си поставили, обаче, нещата въобще не изглеждат толкова зле.

Лилията в третата третина на чашата

Цветето лилия по-близо до върха на чашата и вляво от позицията, където устните са докосвали чашата символизира съмнение. Вероятно някой от близките ви хора напоследък се държи странно, така че сте започнали да мислите, че нещо ви крие.

Ако сте забелязали лилията по върха на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предвещава много любов и страст в предстоящия период. Не само, че заетите ще бъдат щастливи, но и тези, които отдавна са сами, ще намерят искрен, внимателен и верен партньор.

Какво означава, когато лилията се появи в отпечатъка на пръста?

Нашите предци вярвали, че от отпечатъка на пръста в утайката от кафе може да се предскаже дали желанието ще се изпълни или не. Важно е да знаете как правилно да отпечатате своето желание в чашата. Ако желанието е отпечатано с неправилен пръст, интерпретацията няма да бъде валидна.

  • С палец се оставя отпечатък за желания, свързани със семейството, родителите или децата. Лилията в отпечатъка на палеца предвещава изпълнение на желанието в близко бъдеще.
  • Ако желанието ви се отнася до професионалния живот, отпечатвате го в чашата с показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца видите лилия, това означава, че желанието ви със сигурност ще се осъществи, но трябва да сте търпеливи и усърдни.
  • За желания, свързани с еротичния аспект на живота ви, в чашата се оставя отпечатък с средния пръст. Лилията в отпечатъка на средния пръст означава, че може да се случи това, което сте пожелали.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано с любовните отношения, в чашата трябва да оставите отпечатък с безимения пръст. Ако в отпечатъка на безимения пръст се появи лилия, това предвещава изпълнение на желанието.
  • С малкия пръст се отпечатват желания, свързани с личното здраве или здравето на любим човек. Ако в отпечатъка на малкия пръст се появи лилия, за съжаление, това не предвещава изпълнение на желанието в близкото бъдеще.

Алтернативно тълкуване на лилията в чашата

Съществува и друг начин да разберете какво се крие зад фигурата, която се е появила в чашата с кафе. Този алтернативен метод се основава на цвета на формата. Фигурите в чашата могат да бъдат бели или празни, или черни или изпълнени. Ако лилията, която сте видели, не е нито напълно бяла, нито напълно черна, тълкува се доминиращия цвят.

Значение на черната лилия

Черната лилия в утайката от кафе в чашата може да означава ново начало, поне що се отнася до любовния живот. Ако сте достатъчно смели да излезете извън зоната си на комфорт, възможно е да се случат много красиви неща.

Значение на бялата лилия

Бялата лилия в чашата с кафе предвещава празник. Може би ще организирате или ще присъствате на сватба, кръщене или друг хубав празник. Едно е сигурно, ще се забавлявате великолепно и ще говорите за това дълго време.