Куче в чаша с кафе – значение и символика

Ако сте в остатъка на кафе видели куче, това може да има повече различни значения. Тълкуването се различава според позицията, на която кучето се е намерило в чашата. Символиката зависи от това дали сте видели това животно по-близо до дъното, средата или върха на чашата, и дали се е намирало вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Друг, алтернативен метод за тълкуване на знаците в чашата с кафе е по цвета на формите, които сте видели в нея, но за това ще се говори повече по-нататък в текста.

Смята се, че от отпечатъка на пръста в остатъка на кафе можете да разберете дали някое ваше желание ще се сбъдне или не, но и тук трябва да се спазват някои основни правила.

Подробно тълкуване на кучето в чашата с кафе

За да получите най-точен отговор какво означава, когато куче се появи в остатъка на кафе, важно е да се базирате на някои детайли. Например куче в долната част на чашата, по-близо до нейното дъно, обикновено символизира нещо от миналото. Ако кучето е появило в средата на чашата, тогава значението му е свързано с настоящето. Ако сте видели кучето по-близо до върха на чашата, тогава неговата символика се отнася до бъдещето. Колко далеч в миналото или бъдещето тълкуването може да отиде, зависи от човека, на когото се гледа в чашата.

Другото правило е лява и дясна страна на чашата. Ако някаква форма се е появила вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, тогава значението обикновено е отрицателно. Ако сте видели кучето вдясно от мястото на пиене, символиката обикновено е положителна.

Когато видите в чашата куче с надигнати уши, това предполага, че трябва да бъдете много внимателни. Ако в чашата са се появили две или повече кучета, това означава, че сте щастливи, защото има на кого да разчитате.

Куче в първата третина на чашата

Ако сте видели кучето по-близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че все още не сте простили предателството. Някой в миналото е предал вашето доверие, наранил ви е или ви е разочаровал, и вие не можете да преодолеете това и да продължите напред.

Ако кучето е се появило при дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предполага, че ще срещнете човек, който някога е бил много важна част от вашия живот. Той или тя ще ви помоли за помощ и няма да ви хрумне да го/я откажете.

Куче във втората третина на чашата

Когато фигурата на куче се появи някъде в средата на чашата и вляво от мястото на пиене, това може да е знак, че се съмнявате в близък човек. Вероятно член от семейството, партньорът или някой от приятелите се държи странно напоследък, затова сте склонни да вярвате, че нещо крие от вас.

Куче в средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали, обикновено означава, че сте щастливи. Някой наскоро ви е зарадвал и все още сте под силното впечатление от това. Друга възможност е да сте влюбени и че вашите емоции са взаимни.

Куче в третата третина на чашата

Ако сте видели кучето по-близо до върха на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, то за съжаление това може да е знак, че ще се разочаровате от някого или нещо. Може би човекът, когото дълго време сте идеализирали, ще ви обиди. Друга възможност е, че усилията, които влагате в нещо, няма да донесат добри резултати.

Куче при върха на чашата и вдясно от мястото на пиене предвещава благоприятен период в живота ви. Някои неща в близко бъдеще ще започнат да се променят към по-добро. Затова бъдете търпеливи.

Куче в отпечатъка на кафе за желание

Смята се, че от отпечатък на пръста в остатъка на кафе може да се разчете дали някое желание ще се сбъдне или не. Важно е обаче да знаете как правилно да отпечатате желанието си в чашата. Ако вашето желание не е отпечатано правилно, може би няма да получите адекватен отговор.

  • Отпечатъкът на палеца се оставя в чашата с кафе, когато желанията се отнасят до деца, домашни или семейство. Ако сте видели куче в този отпечатък, то е ясен знак, че няма причина за притеснение, т.е. вашето желание ще се сбъдне.
  • Ако вашите желания са свързани с професионалния живот, работа или кариера, тогава отпечатвате желанието с показалеца. Ако кучето се е появило в отпечатъка на показалеца, това предполага, че желанието ще се изпълни, ако сте амбициозни, мотивирани и усърдни, и ако се обградите с добри сътрудници.
  • Ако сте пожелали нещо свързано със сексуалната, т.е. еротичната част на вашия живот, тогава в остатъка на кафе оставяте отпечатък на средния пръст. Ако в този отпечатък се появи куче, това е знак, че трябва отново да помислите дали наистина искате това желание да се сбъдне.
  • Когато желанието се отнася до любовния живот, тогава в чашата оставяте отпечатък на безименния пръст. Ако в отпечатъка на безименния пръст се е появило куче, това предполага, че има големи шансове вашето желание да се изпълни.
  • Малкият пръст в остатъка на кафе отпечатва желанията, свързани със здравето. Ако сте видели куче в този отпечатък, това може да е знак, че вашето желание ще се сбъдне, но не толкова бързо, колкото бихте искали.

Алтернативно тълкуване на кучето в чашата с кафе

Значението на символите в чашата с кафе може да се тълкува и по техния цвят. Формите могат да бъдат черни т.е. запълнени или бели т.е. празни. Ако цветът е неопределен, за тълкуване се взима този, който доминира.

Значение на черното куче

Черното куче в чашата с кафе символизира верни приятели или сътрудници. То е знак, че има на кого да разчитате, когато ви е трудно.

Значение на бялото куче

Бялото куче в остатъка на кафе означава, че не трябва да приемате нечия привързаност и внимание за даденост. Някой изпитва чувства към вас, но вие се преструвате, че не го забелязвате.

Изброените тълкувания са въпрос на суеверия и народни вярвания и не са основани на научни изследвания. На всичко прочетено вярвате на собствена отговорност.