Кука – значението на куката в чашата с кафе

Мотивът на куката в чаша кафе се тълкува по различен начин в зависимост от това дали е по-близо до дъното, върха или средата на чашата, т.е. отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата.

Друг метод за четене на знаци в чашата кафе е по цвета на формите. Черните, т.е. запълнените фигури нямат същото значение, така че черната или бялата кука в остатъците от кафе се тълкуват различно.

Според устното предание, отпечатъкът от пръст в чашата кафе може да предскаже дали някои желания ще се сбъднат. Ако сте решили по този начин да се опитате да откриете какво ви готви животът, в следващия текст прочетете правилата, по които се изразяват желанията в чашата.

Подробно тълкуване на куката в чаша кафе

Куката в остатъка от кафе в чашата може да бъде знак, че ще станете жертва на манипулация или че някой ще ви убеди да направите нещо, което не е във ваш интерес. Тази фигура може да бъде знак, че имате таен обожател. Въпреки това, за да бъде тълкуването възможно най-точно, е важно правилно да се определи позицията на фигурата в чашата.

Когато видите куката близо до дъното на чашата, нейната символика е свързана с минали събития. Ако куката се появи в средата на чашата, тълкуването се отнася до настоящето, а ако я видите близо до върха на чашата, може да предвещава бъдещи събития. Доколко близко или далечно е миналото или бъдещето зависи от чувствата на лицето, на което се гледа чашата.

Друг фактор, който значително влияе на окончателната интерпретация, е местоположението на пиене. Когато куката се появи отляво на мястото, където устните са докосвали чашата, нейната символика обикновено е отрицателна. Куката отдясно на мястото на пиене символизира положителни неща.

Ако сте видели две куки в чашата, това означава, че две лица се борят за вашето внимание или благоволение. Ако куката в чашата е била обърната наопаки, това може да е знак, че погрешно сте разбрали нечии думи или действия. Когато видите риба на куката, това означава, че най-накрая ще дарите някого със своето доверие.

Кука в първата третина на чашата

Формата на куката близо до дъното на чашата и отляво на мястото, където устните са докосвали може да бъде знак, че не можете да си простите лекомислието или наивността. Някой ви е измамил и това е разрушило образа, който сте изградили за себе си. Оставете това зад себе си, за да можете да мислите за това, което се случва сега и ще се случва в бъдеще.

Ако куката се появи близо до дъното на чашата и отдясно на мястото на пиене, това предполага, че благодарение на рационалното мислене в миналото сте избягнали неприятности. И до днес се гордеете с това.

Кука във втората третина на чашата

Ако куката се намира в средата на чашата и отляво на мястото на пиене, това символизира неспокойствие или параноя. Възможно е да мислите, че целият космос е против вас и затова не можете да напреднете. Единствената истина е, че сами сте си най-големият враг.

Формата на куката във втората третина на чашата и отдясно на мястото, където устните са докосвали показва, че сте решени да реализирате някоя идея. Най-накрая самочувствието ви е нараснало, а и мотивацията ви е на завидно ниво, така че има големи шансове да постигнете това, което искате.

Кука в третата третина на чашата

Когато куката се появи близо до върха на чашата и отляво на мястото на пиене, това предполага, че някой ще успее да ви съблазни. Може би ще повярвате, че нечии емоции или намерения са ясни и добри, но ще се окаже, че не сте прави. В най-лошия случай ще научите важен урок.

Фигурата на куката близо до върха на чашата и отдясно на мястото на пиене може да бъде знак, че в бъдеще ще имате много обожатели. Ще привлечете вниманието на определен брой хора не само с външния си вид, но и с харизмата и интелигентността си. Не се изненадвайте, ако ежедневно получавате романтични предложения.

Кука в отпечатъка на пръста за желание

Смята се, че от отпечатъка на пръста може да се предскаже дали някои желания ще се сбъднат или не. Важно е да знаете с кой пръст да отпечатите желанието си в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешен пръст, и тълкуването няма да е валидно.

  • С палеца се отпечатват желания, свързани с децата, семейството, роднините и т.н. Куката в отпечатъка на палеца в чашата е, за съжаление, знак, че желанието ви няма да се сбъдне.
  • Когато желанието се отнася до работата или кариерата, в чашата се отпечатва с показалеца. Ако сте видели кука в отпечатъка на показалеца, това означава, че сбъдването на желанието зависи изцяло от упоритостта ви.
  • Желанията, свързани със сексуалния живот, се отпечатват в чашата с средния пръст. Куката в отпечатъка на средния пръст предсказва сбъдването на вашето желание.
  • С безименния пръст се оставя отпечатък в чашата за желания, свързани с любовта. Ако сте видели кука в този отпечатък, възможно е желанието ви да се сбъдне.
  • Ако желанието ви се отнася до здравето, тогава ще го отпечатите в чашата с малкия пръст. Когато в отпечатъка на малкия пръст се появи кука, това означава, че желанието ще се сбъдне, но не толкова бързо, колкото може би очаквате.

Алтернативно тълкуване на куката в чаша кафе

Както споменахме в началото, знаците в чашата могат да се тълкуват и по техния цвят. Запълнената, т.е. черната и празната, т.е. бялата кука нямат същото значение. Ако куката, която сте видели в своята чаша, не е нито напълно черна, нито напълно бяла, тя се тълкува по цвета, който преобладава.

Значение на черната кука

Черната кука в чашата кафе може да бъде знак, че мислите за бъдещето твърде негативно.

Значение на бялата кука

Бялата кука в чашата кафе показва, че някой ще ви ухажва.