Кръв в чашата с кафе – скрита символика

Кръв в чаша кафе обикновено се тълкува като лош знак. Въпреки това, ако сте видели кръв в остатъците от кафе, това може да има различни тълкувания в зависимост от позицията на фигурата в чашата. Кръвта в първата, втората или третата третина на чашата, т.е. отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата не е задължително да има същата символика.

Формата в чашата може да се интерпретира и по нейния цвят. В този случай, черната или оцветената и бялата или празната кръв в остатъците от кафе в чашата се тълкуват по различен начин. Ще се съсредоточим по-подробно на тази алтернативна методика по-нататък в текста.

Според народното предание от отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се изясни дали някое желание ще се осъществи или не. Важно е да знаете с кой пръст да отпечатате своето желание в чашата. Какво означава, когато в отпечатъка на пръста се появи кръв, можете да намерите в текста.

Детайлно тълкуване на кръвта в чаша кафе

За да получите възможно най-точна интерпретация на кръвта в остатъците от кафе, трябва да обърнете внимание на няколко важни неща. Смисълът зависи от мястото, където се е появила фигурата. Ако сте видели кръв в първата третина на чашата, нейната символика се отнася до миналото. Кръвта във втората третина на чашата е свързана с настоящето, а ако сте я видели в третата третина на чашата, тя предсказва някакви бъдещи събития.

Не може точно да се определи колко близко в миналото се отнася, тъй като това зависи от личните преживявания и чувства на лицето, на което му се гледа чашата.

Освен това, мястото на пиене играе много важна роля при разкриването на скритата символика на формите в чашата. Когато кръвта се появи отляво на мястото, където устните са докосвали чашата, това носи негативно значение, а ако я видите отдясно на мястото на пиене, символиката е обикновено положителна.

Ако сте видели сърце, което кърви в чашата, това може да указва на лоша представа, която имате за себе си. Ако кръвта тече от някакъв необичаен обект, това предполага, че се чувствате изгубени във времето и пространството.

Кръв при дъното на чашата

Когато кръвта се появи в първата третина на чашата и отляво на мястото, където устните са докосвали чашата, това означава, че не сте преодолели нещо от миналото. Това може да бъде емоционален разрив, професионален неуспех и т.н. Кръвта в чашата ви казва да оставите миналото зад себе си и да продължите напред.

Ако сте видели кръв по-близо до дъното на чашата и отдясно на мястото на пиене, това предполага, че сте напълно равнодушни към някого, който ви е разочаровал. Разбрахте, че няма смисъл да му/й се сърдите, защото ви е научил/а на важен урок.

Кръв в средата на чашата

Ако сте видели кръв във втората половина на чашата и отляво на мястото на пиене, това може да символизира потиснатост. Създадохте много лоша представа за себе си и трябва да работите върху това, за да я поправите, за да бъде бъдещето ви по-добро.

Кръв в средата на чашата и отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата указва, че най-накрая сте установили контрол над собствените си мисли и чувства. Знаете какво искате и ще се постараете да намерите начин да го постигнете.

Кръв по-близо до върха на чашата

Ако се е появила кръв в третата третина на чашата и отляво на мястото, където устните са докосвали чашата, това предсказва турбуленции в близкото бъдеще. Ще влезете в период на преход между това, което сте в момента, и това, което искате да станете.

Ако сте видели кръв в третата третина на чашата и отдясно на мястото на пиене, това предполага, че вашето усилие, труд и упоритост ще бъдат възнаградени. Не се съмнявайте нито за момент, че жертвата, която сте понесли, няма да се изплати.

Кръв в отпечатъка на пръста за желание

Устно предание казва, че от отпечатъка на пръста в остатъците от кафе може да се изясни дали някое желание ще се осъществи или не. Важно е да знаете как правилно да отпечатате своето желание в чашата. Ако желанието се отпечата с неправилен пръст, интерпретацията няма да бъде точна.

  • Ако желанията се отнасят до деца, семейство или роднини, те се отпечатват в чашата с палеца. Кръв в отпечатъка на палеца в чашата кафе е знак, че вашето желание ще се изпълни.
  • С показалеца се отпечатват желанията, свързани с работа, т.е. кариера. Ако сте видели кръв в този отпечатък, това означава, че изцяло от вас зависи дали вашето желание ще стане реалност или не.
  • За желания, свързани с еротичния живот, в чашата се оставя отпечатъкът на средния пръст. Кръв в отпечатъка на средния пръст не предвещава изпълнението на желанието в близкото бъдеще.
  • Когато вашето желание се отнася до любовта, тогава го отпечатвате в чашата с безименния пръст. Ако сте видели кръв в отпечатъка на безименния пръст, това е знак, че ще се осъществи това, което желаете.
  • Малкия пръст се използва за отпечатване на желания, свързани с здравето. Ако сте видели кръв в отпечатъка на малкия пръст, има възможност вашето желание да не се изпълни никога.

Тълкуване на символиката по цвета на кръвта в чашата кафе

Алтернативното тълкуване на формите в чашата кафе се основава на техния цвят. Кръвта в чашата може да бъде черна (изпълнена) и бяла (празна).

Значение на черната кръв

Черната кръв в остатъците от кафе указва, че сте прекалено строги към себе си. Родени сте перфекционист и никога не си прощавате грешките. Трябва да започнете да се променяте, защото не живеете в идеален свят и не е нужно да сте съвършени.

Значение на бялата кръв

Бялата кръв в чашата кафе означава, че скоро в живота ви може да се появи човек, който ще обърне света ви „с главата надолу“. Не е изключено да се влюбите, както никога досега.