Котка в чаша кафе – цялата символика

Фигура на котка в чашата се появява сравнително често, като тълкуванията могат да бъдат както положителни, така и отрицателни. Затова е важно правилно да се определи позицията на фигурата в утайката на кафето. Различни са значенията в зависимост от това дали котката се е появила по-близо до дъното, средата или върха на чашата. Важно е и дали сте видели котката вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Друга методика за тълкуване се базира на това дали фигурата е празна или изпълнена.

Отпечатъкът от пръст в утайката на кафето може да разкрие дали ще се реализира някое ваше желание.

Размерът или видът на котката, която сте видели в чашата, няма значителна роля, а ако сте видели две котки в утайката, това е знак, че трябва да бъдете много внимателни. Повече котки в чашата кафе символизират хитри врагове.

Детайлно тълкуване на котка в чашата

За да определите точно значението на фигурата на котка в утайката на кафето, ще трябва да обърнете внимание на детайлите. Ако сте видели котката по-близо до дъното на чашата, символиката се отнася до миналото. Ако котката се появила някъде в средата на чашата, т.е. във втората трета, тогава значението е свързано с настоящето, а ако фигурата се е намерила в горната част на чашата, тогава представлява предсказание за бъдещи събития.

Освен това е важно дали котката се е появила вляво или вдясно от мястото на пиенето. Лявата страна често носи негативни, а дясната положителни значения.

Котка в долната трета на чашата

Ако сте видели котката в долната част на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това имплицира, че не сте простили предателството. Някой ви е наранил или разочаровал в миналото и все още не сте преминали през това.

Когато котката се появи в първата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че сте горди със себе си, защото сте успели да разпознаете лоши намерения и да не позволите на някой да злоупотреби с вашето доверие и доброта.

Котка в средата на чашата

Ако сте видели котката в средата на чашата и вляво от мястото на пиене в утайката на кафето, това имплицира, че трябва да се пазите от хитри хора. Не споделяйте своите тайни, страхове и планове с хора, които наскоро са станали част от вашия живот, поне докато не разберете какви са техните намерения.

Котка във втората трета на чашата вдясно от мястото където устните са докосвали чашата е знак, че сте наясно, че някой се опитва да ви се хареса и това ви удовлетворява.

Котка в горната трета на чашата

Фигурата на котка в горната част на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата може да нагласи фрустрация, гняв или разочарование поради нечие поведение. Същите чувства могат да се появят поради професионален или финансов неуспех в резултат на неправилна оценка.

Ако сте видели котката в горната трета на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предвижда положителни промени в емоционалния или професионалния ви живот. Във всеки случай, ще имате причина за добро настроение.

Котка в чашата за желание

От отпечатъка от пръст в чашата кафе, т.е. фигурата, която се появява в този отпечатък, можете да получите отговор на въпроса дали ще се осъществи някое ваше желание. Важно е да знаете с кой пръст трябва да отбележите своето желание, за да бъде тълкуването правилно.

  • Ако вашето желание се отнася до домашни, семейни или детски въпроси, тогава трябва да оставите отпечатък на палеца в утайката на кафето. Ако в този отпечатък се появи котка, това означава, че желанието ви ще се сбъдне, но ще трябва да бъдете много търпеливи и готови за компромиси.
  • Отпечатъкът на показалеца в чашата кафе ще оставите когато вашето желание се отнася до професионалния живот. Ако в отпечатъка на показалеца сте видели котка, това за съжаление може да означава, че няма да разпознаете саботажа и че желанието ви няма да се осъществи.
  • Ако вашите желания са свързани със сексуалния живот, тогава ще ги отбележите със средния пръст. Когато в отпечатъка на средния пръст се появи котка, това може да означава, че трябва да се постараете повече, за да стане вашето желание реалност.
  • Когато си задавате желание, свързано с любовния или емоционален живот, отбележете го с безименния пръст. Ако в този отпечатък се появи котка, това означава, че трябва да размислите още веднъж дали наистина искате това желание да се изпълни.
  • Отпечатък на малкия пръст в чашата кафе се отнася до желания, свързани със здравето. Ако сте видели фигурата на котка в този отпечатък, вашето желание ще се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на котка в чашата

Съществува още един метод за тълкуване на фигурата в чашата кафе, който се базира на това дали фигурата е черна т.е. изпълнена или бяла т.е. празна. Когато символът в чашата не е нито напълно черен, нито напълно бял, тълкуваме цветът, който преобладава.

Значение на черната котка в чашата

Черната котка в утайката символизира тайна романтика или делови интриги.

Значение на бялата котка в чашата

Бялата котка в утайката на кафето може да предвещава добри новини.