Кралска корона в чаша кафе – тълкуване

Мотивът на короната не се появява толкова често в утайката на кафето, а значението му зависи от това дали сте видели короната в първата, втората или третата трета на чашата, съответно дали се е появила вляво или вдясно от мястото, където устните са я докосвали.

Друг начин за гледане в чашата се основава на цвета на фигурата, която сте видели в нея. Черната, т.е. изпълнената корона и бялата, т.е. празната корона не е задължително да имат едно и също значение, когато се появят в чашата с кафе.

Смята се, че отпечатъкът от пръста в чашата може да разкрие дали някои желания ще се сбъднат или не. В този случай е важно да знаете с кой пръст се отпечатват желанията в чашата. Повече за това можете да прочетете в следващия текст.

Как да тълкуваме короната в чашата с кафе?

Короната в утайката на кафето може да символизира успех, награди, професионален напредък и подобни. Въпреки това, за точното тълкуване на тази фигура в чашата с кафе е важна нейната позиция. Ако сте видели короната в първата трета на чашата, тогава значението й се свързва с миналото. Короната в средата на чашата символизира настоящето, а ако сте я видели по-близо до върха на чашата, тогава намеква за бъдещи събития.

В каква степен говорим за близко или далечно минало, т.е. бъдеще, зависи от усещанията на лицето, към което се гледа чашата.

За тълкуването е важно и дали сте видели короната вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна на чашата носи негативни, а дясната позитивни значения.

Голяма корона в чашата означава, че ще бъдете многократно възнаградени за своя труд и работа. Малка корона указва напредък в това, с което в момента се занимавате. Ако короната е била обърната наопаки, това загатва, че някой ваш план ще се провали или няма да постигнете целите, които сте си поставили.

Короната на дъното на чашата

Фигурата на короната в първата трета на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали може да символизира завист. Някой е успял да постигне своите цели, докато вие сте останали на място. Вместо да се опивате с негативни емоции, опитайте се да се вдъхновите от него/нея. Още имате време да постигнете това, което желаете.

Ако сте видели короната по-близо до дъното на чашата и вдясно от мястото за пиене, това загатва, че сте горди с някои свои действия от миналото. Въпреки че сте били млади, сте знаели какво е правилно да направите и не сте се колебали.

Короната в средата на чашата

Ако короната се е появила във втората трета на чашата и вляво от мястото за пиене, това означава, че това, което желаете в момента, е неосъществимо. Може би сте поставили летвата на собствените си очаквания твърде високо, затова не можете да я прескочите и само изпитвате отчаяние.

Фигурата на корона по-близо към средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали, указва добра мотивация. В момента сте на етап, в който сте готови да се посветите на всеки проблем, дори и на тези, които дълго „замитате под килима“. Енергията ви е на завидно ниво и няма съмнение, че ще постигнете значителни резултати.

Короната на върха на чашата

Когато видите короната в третата трета на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това означава, че нещо в бъдещето може да ви разочарова. Вероятно колега/колежка ще напредне по-бързо от вас, въпреки че смятате, че вие повече заслужавате повишението.

Ако короната се е появила близо до върха на чашата и вдясно от мястото за пиене, това загатва, че в бъдещето ще бъдете възнаградени за труда и работата, които сте вложили в нещо. Може би мислите да се откажете от нещо, но ако останете търпеливи, успехът няма да липсва.

Короната в отпечатъка на пръста за желание

Според народното вярване от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се разчете дали някое желание ще се сбъдне или не. Важно е да знаете с кой пръст трябва да отпечатате своето желание в чашата с кафе. Ако желанието не е отпечатано с правилния пръст, няма да получите валиден отговор.

  • Ако вашето желание е свързано със семейството, тогава ще го отпечатате в чашата с палец. Короната в отпечатъка на палеца може да бъде сигурен знак за сбъдване на желанието.
  • С показалеца се отпечатват желания, свързани с работа, т.е. кариера. Ако сте видели корона в отпечатъка на показалеца, това загатва, че желанието ви в далечното бъдеще ще стане реалност.
  • Когато желанията се отнасят до сексуалния живот, тогава се оставя отпечатък с средния пръст. Короната в отпечатъка на средния пръст, за съжаление, не предвещава сбъдване на желанието ви.
  • Отпечатъкът на безименния пръст в чашата се оставя, когато желанията са свързани с любовта. Ако сте видели корона в отпечатъка на безименния пръст, възможно е да се сбъдне това, което сте пожелали.
  • Желания, свързани със здравето, се отпечатват в чашата с малкия пръст. Короната в този отпечатък предсказва сбъдване на желанието.

Алтернативно тълкуване на короната в чашата с кафе

Интерпретацията на знаците в чашата с кафе може да бъде основана и на цвета на фигурата, която сте видели в нея. Фигурите в чашата може да бъдат черни, т.е. изпълнени или бели, т.е. празни. Ако короната, която е се е появила във вашата чаша, не е нито напълно черна, нито съвсем бяла, ще се тълкува преобладаващият цвят.

Значение на черната корона

Черната корона в чашата с кафе означава, че ще придобиете добра репутация и уважение в общността, в която живеете.

Значение на бялата корона

Бялата корона в чашата указва, че не трябва да вярвате на сладкодумни хора. Някой ще се опита да използва вашата доброта за постигане на свои лични интереси и цели.