Кокошка в чаша кафе – значение и символика.

Фигурата на кокошка в остатъка от кафе може да има различни значения в зависимост от мястото в чашата, където сте я видели. Различно се тълкува, ако тази форма се е появила по-близо до дъното, средата или върха на чашата, а върху символиката влияе и това дали сте я забелязали вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

От отпечатъка на пръста ви в чашата с кафе, в който сте видели кокошка, можете да получите отговор на въпроса дали ще се сбъдне някое ваше желание. Алтернативното тълкуване на тази фигура в утайката от кафе се базира на това дали кокошката, която сте видели, е била черна или бяла.

За определяне на символиката на кокошката в чашата с кафе не е важен нейният размер или вид. Две кокошки в чашата предвещават безуспешно сътрудничество или емоционална връзка, докато повече кокошки могат да бъдат знак, че ще се окажете обект на клюки.

Подробно тълкуване на кокошката в чашата с кафе

Кокошката в остатъка от кафе най-често показва добри новини. Въпреки това, за точното тълкуване е важно да определите позицията на кокошката в чашата. Ако сте я видели в първата третина на чашата, тогава символиката е свързана с миналото; ако кокошката е се намира във втората третина на чашата, значението се отнася за настоящето. Ако тази форма сте забелязали върху върха на чашата, тогава символиката се отнася за бъдещето.

Освен това е важно дали сте видели фигурата вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна най-често носи негативни, а дясната положителни значения.

Кокошка в първата третина на чашата

Ако сте видели кокошка по-близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това предполага, че неприятната истина от миналото скоро ще излезе наяве. Възможно е да научите, че човекът, който много е означавал за вас в даден момент, е криел нещо от вас или ви е лъгал продължително време.

Ако кокошката е появила в първата третина на чашата и вдясно от мястото за пиене, това може да бъде знак, че ще осъзнаете, че сте оставили зад себе си някои лоши спомени и че най-накрая сте готови да продължите напред.

Кокошка във втората третина на чашата

Когато видите кокошка някъде в средата на чашата за кафе и вляво от мястото за пиене, това символизира безпокойство. Вероятно ви мъчи някаква дилема или ви обърква нечие поведение. Не е изключено да сте започнали да се влюбвате в някого, в когото не би трябвало.

Кокошката във втората третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата указва, че в момента сте в много благоприятен етап от живота. Много неща ви се получават и затова не би било лошо да използвате този период, за да разрешите някои проблеми и да направите план какво ще правите в бъдеще.

Кокошка в третата третина на чашата

Ако кокошката се появила върху върха на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това означава, че онова, в което в момента влагате много усилия, време и енергия, няма да даде очакваните резултати. В бъдеще някой или нещо може да ви разочарова.

Ако сте видели кокошка по-близо до върха на чашата и вдясно от мястото за пиене, това предполага, че ще чуете новини, които засягат вашия професионален или емоционален живот. Няма причина за безпокойство, тъй като промяната, която бъдещето носи, ще бъде много положителна.

Кокошка в отпечатъка на пръста за желание

От отпечатъка на пръста в остатъка от кафе можете да тълкувате дали ще се сбъдне някое ваше желание или не. Важно е да знаете как правилно да утвърдите своето желание в чашата. Ако желанието е утвърдено с грешен пръст, е възможно да не можете да получите отговор на въпроса, който ви интересува най-много.

  • Ако вашите желания са свързани със семейството, децата или дома, тогава в остатъка оставяте отпечатък от палеца. Ако в този отпечатък се появи кокошка, това е, за съжаление, знак, че вашето желание няма да се сбъдне в обозримо бъдеще.
  • Отпечатък от показалеца оставяте в чашата за желания, свързани с работата или кариерата. Ако в отпечатъка от показалеца се появи кокошка, това предполага, че ще трябва да бъдете много по-смели и решителни, ако искате желанието ви да се сбъдне.
  • Ако вашето желание е свързано със сексуалната, т.е. еротичната част от вашия живот, го утвърждавате със средния пръст. Фигурата на кокошката в този отпечатък указва, че вашето желание ще се сбъдне, но не толкова скоро, колкото може би очаквате.
  • Желание, което се отнася до емоционалния, т.е. любовния живот, утвърждавате с безименния пръст. Ако в отпечатъка от безименния пръст се появи кокошка, това предполага, че вашето желание ще стане реалност само ако направите определени стъпки още сега.
  • Малкия пръст използвате за утвърждаване на желания, свързани със здравето. Ако в отпечатъка на малкия пръст се появи кокошка, това е знак, че вашето желание ще се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на кокошката в чашата с кафе

Друг начин да разберете значението на символите в чашата с кафе е по техния цвят. Фигурата в чашата може да бъде бяла, т.е. празна или черна, т.е. изпълнена. Ако фигурата в чашата не е нито напълно бяла, нито напълно черна, за тълкуване се приема цветът, от който има повече.

Значение на черната кокошка

Черната кокошка в чашата с кафе е добър знак. Най-често указва на положителни промени в живота на човека, на когото се гледа в чашата. Символизира професионален успех, а понякога и финансово облагодетелстване.

Значение на бялата кокошка

Бялата кокошка в чашата с кафе може да означава, че имате рядък талант, но все още не сте намерили начин да го използвате правилно.

Горните тълкувания са част от народното вярване, т.е. суеверие и не са основани на научни изследвания. Доверявате се на прочетеното на своя отговорност.