Кит в чаша кафе – символика и пълно значение

Мотив на кит в утайката на кафето може да бъде знак за неочаквана печалба или нова любов. Въпреки това се тълкува различно в зависимост от това дали сте видели тази фигура по-близо до дъното, в средата или към върха на чашата, както и на ляво или дясно от мястото, където устните са я докосвали.

Друг метод за тълкуване на знаци в чашата е по цвета на формата, която сте видели в остатъците от кафе. Напълненият (черен) кит и празният (бял) кит не трябва да имат същото значение, когато се намират в чашата с кафе.

От отпечатъка на пръста в чашата може да се предвиди дали дадено желание ще се сбъдне или не. Как правилно да оставите желанието си в чашата ще откриете по-долу в текста.

Подробно тълкуване на кит в чашата с кафе

Кит в чашата с кафе може да има много различни значения. Ако сте видели кит до дъното на чашата, тогава неговото тълкуване се свързва с миналото. Ако китът се появи някъде в средата на чашата, тогава символиката се отнася за настоящето, а когато го забележите по-близо до върха на чашата, тогава тази фигура се отнася за бъдещето. От човека, на когото се гледа в чашата, зависи колко близко или далечно минало, или бъдеще се обсъжда.

Важно е и дали фигурата се е появила на ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Ако сте видели кит на лявата страна, това може да носи отрицателна символика. Ако китът се е появил на дясно от мястото на пиене, тогава неговото значение е предимно положително.

Обърнете внимание на формата, която сте видели, за да не объркате кита с риба, която може да има различни значения, когато се намира в чашата. Когато в чашата видите два кита, това предвещава красиви промени в любовния живот. Група китове предвещава приятно общуване.

Кит в първата третина на чашата

Фигурата на кит по-близо до дъното на чашата и наляво от мястото на пиене може да бъде знак, че все още не сте преодолели нещо или някого. Вероятно все още мислите за бивша любов или не сте преодолели определени загуби. Не бъдете твърде строги към себе си, а оставете времето да си свърши своето.

Ако сте забелязали кит в първата третина на чашата и надясно от мястото, където устните са я докоснали, това предполага, че имате красиви спомени от някое познанство. Може би вече не се общувате с този човек, но все пак ви е приятно, че известно време е бил/ла важна част от живота ви.

Кит във втората третина на чашата

Когато видите кит в средата на чашата и наляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това символизира дилема. Възможно е да не разбирате нечие поведение. Човекът, който ви харесва, играе игра топло-студено и това въобще не ви се харесва.

Ако китът се появи във втората третина на чашата и надясно от мястото на пиене, това предполага, че нещо малко ви е направило щастливи. Това може да бъде среща, поглед или жест, който ви е поддържал в добро настроение дни наред. Стремете се да продължавате позитивната тенденция колкото се може по-дълго, защото това ще ви даде енергия и воля да се справите с някои задължения и проблеми.

Кит в третата третина на чашата

Формата на кит по-близо до върха на чашата и наляво от мястото на пиене може да бъде знак за предстоящи неприятности. Стремете се да не взимате прибързани решения и да не правите резки ходове, за да не съжалявате по-късно.

Ако сте видели кит в третата третина на чашата и надясно от мястото, където устните са я докоснали, това може да бъде знак, че ще постигнете неочаквана печалба. По-младите хора може да се влюбят, дори да сключат брак.

Кит в отпечатъка на пръста за желание

Смята се, че отпечатъкът на пръста в чашата с кафе може да разкрие дали дадено желание ще се сбъдне или не. Важно е да знаете с кой пръст трябва да утвърдите желанието си в чашата с кафе. Ако желанието е утвърдено с грешен пръст, тълкуването ще се счита за недостоверно.

  • Отпечатъкът на палеца се оставя в чашата, когато желанията се отнасят за семейството, роднините или децата. Ако сте видели кит в отпечатъка на палеца, това може да бъде знак, че желанието ви ще се сбъдне, но трябва да бъдете търпеливи и внимателни към тези, които обичате.
  • Ако желанието се отнася за работата или професионалния живот, тогава ще го утвърдите в чашата с показалеца. Кит в отпечатъка на показалеца показва, че желанието ви ще стане реалност само ако бъдете проактивни и трудолюбиви.
  • За желания, свързани със сексуалния живот, се оставя отпечатъкът на средния пръст в чашата с кафе. Ако в отпечатъка на средния пръст се появи кит, това означава, че желанието ще се сбъдне бързо.
  • Ако сте пожелали нещо, което касае емоциите, конкретно любовта, ще оставите отпечатъкът на безименния пръст в чашата. Ако в отпечатъка на безименния пръст се появи кит, е възможно желанието ви да се сбъдне в близко бъдеще.
  • С малкия пръст се утвърждават желания, свързани със здравето. Ако сте видели кит в отпечатъка на малкия пръст, възможно е желанието ви да не се сбъдне скоро.

Алтернативно тълкуване на кит в чашата с кафе

Значението на фигури в чашата с кафе може да се тълкува и по тяхната цвят. Фигурите в чашата може да бъдат напълнени – черни или празни – бели. Ако китът, който сте видели, не е нито напълно черен, нито напълно бял, тълкува се преобладаващият цвят.

Значение на черния кит

Черният кит в утайката на кафето може да предвещава професионален успех и напредък. Често символизира финансово благополучие.

Значение на белия кит

Белият кит в чашата с кафе предвещава красиви моменти в близко бъдеще. Може да бъде знак за нова любов.