Кенгуру в чашата – какво означава?

Кенгуруто е много необичайно животно, а символиката му, когато се появи в утайката на кафе в чаша, може да бъде много интересна. Значението на кенгуруто в чашата зависи от позицията, на която се е появило, и може да укаже на миналото, настоящето или бъдещето. Освен това, този образ може да има положителна и отрицателна конотация, за което ще имате възможност да прочетете подробно по-нататък в текста.

Символиката на кенгуруто може да бъде разкрита и според неговия цвят. Фигурите в чашата са обикновено запълнени (черни) или празни (бели), а какво точно означава, когато кенгуру се появи в чашата, можете да намерите по-нататък в статията.

Освен това, кенгуруто може да се види и в отпечатъка на пръста в чашата, и тогава неговата символика се отнася до желанието, което сте си намислили в този момент.

Подробно тълкуване на кенгуруто в чашата

Фигурата на кенгуру в утайката на кафе обикновено символизира мир в дома. Все пак, за да получите точна интерпретация, трябва да обърнете внимание на мястото в чашата, където се е появило това животно. Ако сте забелязали кенгуру в първата третина на чашата, неговата символика е свързана с миналото. Кенгуру в средата на чашата укаже на нещо от настоящето, а ако сте го видели в третата третина на чашата, кенгуруто предвещава бъдещи събития в живота на човека, на когото се гледа в чашата.

От опита и емоциите на човека, на когото се гледа в чашата, зависи колко близко или далечно минало е въпросното.

Освен това, за интерпретацията е важно и мястото на пиенето. Ако сте видели кенгуру вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, неговата символика е отрицателна. Ако кенгуруто се е появило вдясно от мястото на пиене, значението е главно положително.

Повече кенгурута в утайката на кафе могат да предвестят приятно събиране с хората, които обичате. Когато видите кенгуру с малко в чашата, това предполага, че може да ви зарадва ново попълнение в семейството. Ако сте разпознали кенгуру в скок в утайката на кафе, това предвещава успех в професионалния ви живот.

Кенгуру близо до дъното на чашата

Фигурата на кенгуру в първата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са докоснали може да означава, че не сте простили на някого за предателство. Лицето, на което сте вярвали, ви е разочаровало и не можете да преминете това, независимо че ситуацията е от миналото.

Ако сте видели кенгуру близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че сте преминали през болката от това, че някой вече не е част от живота ви. Съзнавате, че тази връзка не е била добра и не съжалявате за нея. Това е добре, защото се отваря пространство за нови хора, които могат да направят живота ви по-красив.

Кенгуру в средата на чашата

Ако сте забелязали кенгуру във втората третина на чашата и вляво от мястото на пиене, това означава, че се чувствате потиснати. Може да ви се струва, че животът ви предлага само тежки предизвикателства и не сте сигурни дали имате достатъчно сили да се справите с тях.

Кенгуру в средата на чашата и вдясно от мястото, където устните са докоснали чашата може да бъде знак, че сте решени да покажете на някого, че той греши, когато става въпрос за вас. Ще се постараете да му докажете, че струвате повече, отколкото той мисли.

Кенгуру близо до върха на чашата

Когато видите кенгуру в третата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са докоснали, това предсказва емоционална борба. Възможно е да се опитвате да скриете чувствата, които имате към някого.

Ако кенгуру се появи близо до върха на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че ще постигнете професионален успех. Ще напредвате в това, с което се занимавате, а добрите резултати ще доведат до подобряване на материалното състояние.

Кенгуру в отпечатъка на пръста за желание

Народното предание казва, че в отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се открие отговор на въпроса дали някои желания ще се сбъднат или не. Все пак, бъдете внимателни, когато отпечатвате желанието си в чашката. За да бъде тълкуването ясно, желанието трябва да бъде отпечатано с подходящия пръст.

  • С палеца се отпечатват желания, свързани със семейството, роднините или децата. Ако в този отпечатък видите кенгуру, възможно е желанието ви да се сбъдне много скоро.
  • Желанията, които се отнасят до работата или кариерата, се отпечатват с показалеца. Кенгуру в отпечатъка на показалеца предвещава изпълнение на желанието много по-бързо, отколкото можете да си представите. Щастието най-накрая ще ви се усмихне.
  • Ако желанието ви е свързано с еротичния живот, тогава ще го отпечатате в чашата със средния пръст. Когато в отпечатъка на средния пръст видите кенгуру, това, за съжаление, не предвещава изпълнение на желанието в близко бъдеще.
  • Отпечатъкът на безимения пръст се оставя в чашата за желания, свързани с любовни, т.е. емоционални отношения. Кенгуру в отпечатъка на безимения пръст означава, че желанието ви няма да се изпълни скоро.
  • Ако желанието ви е свързано с личното ви здраве или здравето на близък човек, тогава в чашата оставяте отпечатък с малкия пръст. Ако в отпечатъка на малкия пръст видите кенгуру, възможно е онова, което сте пожелали, да стане реалност.

Алтернативно тълкуване на кенгуру в чашата с кафе

Значението на образите в чашата с кафе може да се разкрие и въз основа на техния цвят. Фигурите в чашата могат да бъдат празни, т.е. бели или запълнени, т.е. черни. Ако кенгуруто, което се е появило в чашата ви, не е било нито съвсем черно, нито напълно бяло, за тълкуването се взема предвид преобладаващият цвят.

Значение на черно кенгуру

Черно кенгуру в чашата с кафе може да предвещава интересна работна оферта. Възможно е да получите възможност да спечелите голяма сума пари за сравнително кратко време.

Значение на бяло кенгуру

Ако сте забелязали бяло кенгуру в чашата, това означава, че трябва да откликнете на поканата за кафе, която сте получили наскоро, и да дадете шанс на този човек.