Катерица в чаша кафе – как се тълкува?

Фигурата на катерица в утайката на кафе може да има множество различни значения. Тълкуването се различава в зависимост от това дали сте видели този симпатичен животински образ в първата, втората или третата трета на чашата, или вляво или вдясно от мястото, където устните докосват чашата.

Символиката на формата може да се определи и според неговия цвят. Важно е да знаете, че черната или цветната катерица в чашата не означава същото като бялата или празната катерица. Подробности за това можете да прочетете по-долу в текста.

Според народните вярвания, от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се предскаже дали някои желания ще се сбъднат или не. За това е важно да се следват правилните процедури и правила, за да получите валиден отговор на въпроса, който ви интересува.

Подробно тълкуване на катерица в чашата с кафе

За да получите най-точното тълкуване на катерицата, която сте забелязали в утайката на кафе, трябва да определите позицията в чашата, където се е появила катерицата. Ако сте видели катерицата в първата трета на чашата, нейната символика се отнася до събития от миналото. Катерица във втората трета на чашата обикновено описва настоящето, докато катерица в третата трета на чашата предсказва бъдещи събития.

От субективното усещане на този, който гледа в чашата, зависи дали говорим за близко или далечно бъдеще, или минало.

Символиката на фигурите също така значително се влияе от мястото на пиене. Ако сте видели катерицата вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това носи негативни значения. Катерица вдясно от мястото на пиене по-често има положителна символика.

Размерът на катерицата не играе значителна роля за тълкуването. Въпреки това, ако сте видели две катерици в чашата, това означава, че имате опасна конкуренция. Ако катерицата в чашата държи лешник, жълъд или нещо подобно, това е знак, че някой може да злоупотреби с вашето доверие, за да постигне своите цели.

Катерица по-близо до дъното на чашата

Фигурата на катерица в първата трета на чашата и вляво от мястото, където устата я е докосвала означава, че съжалявате за това, че сте обидили, наранили или нанесли вреда на някого в миналото. Не сте се извинили, защото сте били твърде горделиви. Възможно е сега да е твърде късно за това, но няма да знаете, ако не опитате.

Ако сте забелязали катерицата в дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че някой ви е напомнил за детството или младостта ви. Може би сте разпознали черти на характера си или нагласи в разговор с дете или млад човек и сте усетили носталгия по времето, когато сте били по-безгрижни.

Катерица в средата на чашата

Когато катерицата се появява в средата на чашата и вляво от мястото на пиене, това може да е знак, че очаквате твърде много от някого. Възможно е той или тя да не успее да постигне това, което мислите, или да ви предостави това, което очаквате, и следователно ще бъдете разочаровани.

Катерица във втората трета на чашата и вдясно от мястото на пиене е знак, че сте доволни, защото усилията и работата, която сте вложили в себе си, най-накрая започват да дават конкретни резултати. Ако продължите така, ще бъдете все по-успешни, щастливи и удовлетворени.

Катерица в горната част на чашата

Ако сте забелязали катерицата в третата трета на чашата и вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това предвещава проблеми в професионалния ви живот. Вероятно криза или нов колега или колежка ще „застраши“ вашето работно място. Ще трябва да започнете да мислите дългосрочно.

Ако видите фигурата на катерица в третата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предполага, че ще решите голям проблем в бъдеще и това ще ви даде мотивация най-накрая да пристъпите към реализиране на идеи, които се въртят дълго време в главата ви. Ви очаква добър период. Постарайте се да го използвате по правилния начин!

Катерица в отпечатъка на пръста за желание

От отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се предскаже сбъдването на определени желания. За да получите отговор на въпроса дали ще се сбъдне вашето желание, трябва да го отпечатате с правилния пръст в чашата. Ако желанието не е отпечатано с подходящия пръст, значението също няма да бъде валидно.

  • Когато желанията се отнасят до семейството, в чашата се отпечатва палецът. Катерица в отпечатъка на палеца е знак, че желанието ви ще се сбъдне, ако всички покажат същото количество воля за подобрение на нещата.
  • Ако желанието се отнася до работа, т.е. професионалния живот, тогава в чашата се оставя отпечатък на показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца сте видели катерица, това означава, че сте на път към осъществяване на желанието си.
  • Оставете средния пръст в чашата за желания, свързани с сексуалния живот. Ако сте видели катерица в този отпечатък, възможно е желанието ви да се сбъдне.
  • Безименният пръст се отпечатва в чашата за желания, свързани с емоциите, по-точно любовта. Катерица в отпечатъка на безименния пръст предвещава сбъдване на желанията.
  • Ако желанието ви се отнася до здравето, тогава го отпечатайте в чашата с малкия пръст. Ако сте видели катерица в отпечатъка на малкия пръст, това предполага, че трябва да бъдете търпеливи, защото изпълнението на желанието ще отнеме повече време.

Алтернативно тълкуване на катерица в чашата с кафе

Когато откривате символиката въз основа на цвета на фигурата, която сте видели в чашата, това представлява алтернативен метод на тълкуване. Катерицата в чашата може да бъде черна или изпълнена, или бяла или празна. Ако формата в чашата не е напълно черна или напълно бяла, тълкува се преобладаващият цвят.

Значение на черната катерица

Черната катерица в чашата с кафе може да бъде знак, че ви липсва мотивация да постигнете целите си.

Значение на бялата катерица

Бялата катерица в чашата с кафе указва, че ще решите проблемът, който ви тревожи, ако изберете по-агресивен подход.