Еднорог в чаша кафе и неговото значение

Фигурата на еднорог в утайката от кафе може да символизира приказни моменти в бъдещето на човека, на когото се гледа в чашата. Освен това еднорогът може да бъде знак за скрити емоции. Все пак, имайте предвид, че тълкуването се различава в зависимост от това дали този образ сте видели в първата, втората или третата третина на чашата, или вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Символиката на формите в чашата с кафе може да се тълкува и по техния цвят. В този случай се интерпретира различно дали в чашата се появява черен (т.е. оцветен) еднорог или бял (т.е. празен) еднорог.

От отпечатъка на пръста в чашата с кафе се чете дали някои желания ще се сбъднат или не. Съществуват правила как се оставя отпечатък в чашата, но за това ще говорим повече по-нататък в текста.

Подробно тълкуване на еднорога в чашата с кафе

За да получите възможно най-точното тълкуване на фигурата на еднорог в утайката от кафе, необходимо е да обърнете специално внимание на нейното положение в чашата. Ако еднорогът се появи в първата третина на чашата, тогава неговото значение е свързано с миналото. Ако сте видели еднорог във втората третина на чашата, символиката се отнася до настоящето. Бъдещето се предсказва, ако еднорогът се появи по-близо до върха на чашата, т.е. в нейната трета третина.

Мястото на пиене също има важна роля. Ако сте видели еднорог вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, символиката често е негативна. Еднорогът вдясно от мястото на пиене обикновено носи положително значение.

Размерът на еднорога в останките от кафе няма значителна роля. Ако в чашата сте видели два еднорога, това предполага, че сте оставили силно впечатление на някого. Ако еднорогът в чашата имаше крила, възможни са големи промени в живота на човека, на когото се гледа в чашата.

Еднорог в дъното на чашата

Фигурата на еднорог в първата третина на чашата и вляво от мястото на пиене обикновено е знак, че живеете в миналото. Може би сте носталгични към благоприятен период от живота си, етап, когато сте били по-щастливи и успешни. Колкото по-дълго сте потънали в мислите за това, което е било, толкова по-малки са шансовете ви да разпознаете възможностите, които идват.

Ако еднорогът се появи по-близо до дъното на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, това означава, че все пак сте благодарни, че сте научили някои истини. Възможно е някои знания от миналото да са ви наранили, но въпреки това не съжалявате, че най-накрая сте отворили очите си.

Еднорог в средата на чашата

Ако сте видели еднорог във втората третина на чашата и вляво от мястото на пиене, това предполага, че не живеете в настоящето. Вие сте много креативна личност и сте склонни да мечтаете. В това не би имало нищо лошо, ако постоянно не пропускате възможностите да бъдете щастливи и доволни във всеки аспект от своя живот.

Еднорогът във втората третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата може да бъде знак, че се наслаждавате на самотата. След дълго време сте успели да постигнете мирът, за който копнеете. Въпреки че сте напълно съзнателни, че имате тайни обожатели, предпочитате да бъдете сами.

Еднорог в горната част на чашата

Когато забележите еднорог в третата третина на чашата и вляво от мястото на пиене това може да бъде знак за любовен захват или професионален неуспех. Възможно е много скоро да влезете в стресова фаза от живота си и пред вас да стоят множество различни предизвикателства и препятствия.

Фигурата на еднорог по-близо до върха на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата означава, че в близко бъдеще ще преживеете много красиви моменти. В даден момент ще си помислите, че сънувате и че всичко това всъщност се случва на някой друг. Не се тревожете, ще получите само това, което сте заслужили.

Еднорог в отпечатъка на пръста за желание

Отпечатъкът на пръста се оставя в чашата, за да се разбере дали определено желание ще стане реалност или не. За да получите валиден отговор, трябва да обърнете внимание на това с кой пръст отпечатвате желанието си в чашата. Ако отпечатате желанието си с грешния пръст, няма да получите точен отговор.

  • Ако вашето желание се отнася до роднини, семейство или деца, тогава го отпечатвате в чашата с палец. Еднорог в отпечатъка на палеца загатва за сбъдване на желанието в близко бъдеще.
  • Желанията, свързани с работа или кариера, се отпечатват в чашата с показалец. Ако в отпечатъка на показалеца се появи еднорог, това предполага, че ви липсва смелост и самоувереност да се сбъдне желанието ви.
  • Отпечатъкът на средния пръст се оставя в чашата за желания, свързани с еротичния, т.е. сексуалния аспект на живота. Ако в отпечатъка на средния пръст видите еднорог, трябва да преосмислите това, което желаете.
  • Когато желанията засягат емоциите, конкретно любовта, тогава ги отпечатвате в чашата с безименния пръст. Еднорог в отпечатъка на безименния пръст указва, че желанието ви ще се сбъдне.
  • С малкия пръст се отпечатват желания, свързани със здравето. За съжаление, еднорог в отпечатъка на този пръст не загатва за сбъдване на желанията.

Алтернативно тълкуване на еднорог в чашата с кафе

Символиката на фигурите в чашата с кафе може да се тълкува и на база техния цвят. Формите в чашата обикновено са плътни, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако еднорогът, който сте видели в чашата, не е нито напълно черен, нито напълно бял, за тълкуване се взима цветът, от който има повече.

Значение на черния еднорог

Черният еднорог в чашата с кафе указва, че трябва да преосмислите своите възгледи, защото не всичко е такова, каквото ви се струва.

Значение на белия еднорог

Белият еднорог в чашата е знак, че се харесвате на някого, но той се страхува да ви признае това.