Змей или ламя в чашата – пълно тълкуване

Символиката на дракона или ламята в чашата зависи от позицията, на която се появява тази форма. Различно се тълкува, когато тази фигура е по-близо до дъното, по-близо до средата или в горната част на чашата. Освен това, интерпретацията може да бъде противоположна, ако сте видели дракона или ламята вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Драконът или ламята могат да се появят и в отпечатъка на пръста в утайката от кафе. В този случай, тази форма дава отговор на въпроса дали желанието ви ще се сбъдне или не.

Има и друг метод, при който значението се чете по цвета на фигурата, която сте видели в чашата, и за него ще се говори по-подробно в следващите редове.

Ламята или драконът в утайката от кафе могат да имат положително или отрицателно значение. По-често се появяват на хора, които се чувстват неразбрани. Големината на формата в утайката от кафе няма значителна роля.

Подробно тълкуване на дракона в чашата

За точно тълкуване на дракона или ламята в утайката от кафе трябва да обърнете внимание на позицията на тази фигура. Ако сте го видели в първата третина на чашата, т.е. по-близо до дъното, тогава значението е свързано с миналото. Ако драконът се намира във втората третина на чашата, тълкуването е свързано с настоящето, а ако сте го забелязали в самия връх на чашата, то тогава предизвестява бъдещи събития.

Освен това, важно е дали сте видели дракона вляво или вдясно от мястото на пиене. Ако драконът се е появил вляво от мястото, където устните са докосвали чашата, значението му е отрицателно. Ако ситуацията е обратна, т.е. ако сте видели тази форма вдясно от мястото на пиене, тълкуването е положително.

Чифт дракони или ламї в чашата обикновено символизират ревност, а ако са повече от три – това е знак, че имате опасни врагове.

Дракон на дъното на чашата

Ако сте видели дракона или ламята в дъното на чашата и вляво от мястото на пиене, това предполага, че вие и обичания човек имате различни виждания за някои събития от миналото. Вие ги интерпретирате по напълно противоположен начин и затова между вас царува неразбирателство.

Ако сте видели дракона в първата третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали, това означава, че имате хубави спомени от периода на живота ви, прекаран с някой, когото виждате рядко днес.

Дракон в средата на чашата

Дракон или ламя в средата на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали може да бъде знак за тревога. Възможно е да сте в някаква опасност и затова не би било лошо да бъдете много предпазливи.

Когато видите дракона или ламята в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене това означава, че интензивно обмисляте реализирането на някаква идея, свързана с емоционалния или личния ви живот. Може би все още не сте усъвършенствали всички детайли, но това скоро може да се случи.

Дракон на върха на чашата

Формата на дракона в третата третина на чашата и вляво от мястото на пиене показва, че някой или нещо може да ви разочарова. Друга възможност е загуба или щета, причинена от чужда вина. Вероятно ще трябва да се справите със последствията от грешките, които някой друг е направил.

Ако сте видели фигурата на дракона на върха на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали, това може да бъде знак, че ще срещнете любима личност или ще чуете добри новини. Възможно е професионално напредване.

Дракон в отпечатъка на пръста за желание

От отпечатъка на пръста в утайката от кафе можете да предположите дали желанието ви ще се сбъдне или не. Най-важното е да знаете кой отпечатък оставяте за какъв вид желания. Ако отпечатате желанието с грешен пръст, възможно е тълкуването да не бъде правилно.

  • Отпечатъкът на палеца в утайката от кафе се оставя, когато желанието е свързано със семейството. Ако сте видели дракон или ламя в този отпечатък, това предполага, че ще трябва да покажете разбиране и готовност за компромиси, ако искате желанието ви да се сбъдне.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано с професионалния живот, оставяте отпечатък от показалеца. Ако видите дракон или ламя в отпечатъка на показалеца, това означава, че изпълнението на вашето желание ще изисква жертви и откази.
  • Ако желанието ви е свързано със сексуалния, т.е. еротичният аспект на живота ви, оставяте отпечатък с средния пръст. Ако сте видели дракон или ламя в този отпечатък, това предполага, че желанието ви ще се сбъдне.
  • С безименния пръст оставяме отпечатък в утайката, когато желанията се отнасят до емоционалния, т.е. любовния живот. Ламята в такъв отпечатък определено предвещава много страст, така че шансовете желанието ви да се сбъдне са доста големи.
  • Когато желанието ви е свързано със здравето, оставяте отпечатък от малкия пръст в утайката от кафе. Ако в отпечатъка на малкия пръст се появи ламя, това, за съжаление, е знак, че желанието ви няма да се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на дракона в чашата

Друг начин да разберете символиката на дракона или ламята в утайката от кафе е да обърнете внимание на цвета на фигурата, която сте видели в чашката. Формата може да бъде черна (оцветена) или бяла (празна). Ако знакът не е изцяло черен, нито изцяло бял, за тълкуване се взема преобладаващият цвят.

Значение на черния дракон

Черният дракон в чашата с кафе показва, че може да станете жертва на нечии амбиции.

Значение на белия дракон

Белият дракон в чашата с кафе е знак, че околните не показват много разбиране към вас.

Забележка: Посочените тълкувания са суеверни и не се основават на научни изследвания. Вярвате на това, което сте прочели, на своя отговорност.