Джамия в чаша кафе – какво означава и представлява?

Джамията в утайката на кафе в чашата най-често има позитивно значение. Все пак, тълкуването е обусловено от позицията на формата в чашата кафе. Джамията в първата, втората или третата трета на чашата, тоест, вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата може да няма една и съща символика.

Значението на фигурите в остатъците от кафе в чашата може да се различава и в зависимост от техния цвят. Не се тълкува по същия начин, когато в чашата се появи черна или бяла джамия, но ще се отдадем на това по-подробно по-нататък в текста.

Смята се, че по отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се разпознае дали някое желание ще стане реалност или не. Как ще почувствате отговора на този въпрос, ще можете да разберете малко по-късно.

Как да тълкуваме, ако видите джамия в чашата кафе?

Формата на джамията в утайката на кафе често символизира успех, в професионалния или личния живот. Въпреки това, на интерпретацията влияе позицията в чашата, на която се е появила тази фигура. Ако сте видели джамията в първата трета на чашата, нейната символика се отнася до миналото. Ако сте видели джамията близо до средата на чашата, значението е свързано с настоящите обстоятелства. Джамията близо до върха на чашата може да се отнася за бъдещето. Колко далеч назад в миналото или бъдещето ще се простира тълкуването, зависи от субективното усещане на човека, на когото се гледа в чашата.

Освен това, за правилната интерпретация е важно и дали сте видели фигурата вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Когато джамията се появи вляво от мястото на пиене нейната символика е негативна. Ако сте видели джамията в дясната страна, значението е предимно положително.

Ако джамията в утайката от кафе беше обърната с главата надолу, това може да е знак, че ще се изправите пред необичайна ситуация в близкото бъдеще. Разрушената джамия предвещава по-големи предизвикателства, а ако сте видели джамията горяща, това означава, че не сте спокойни или че имате угризения за нещо, което сте направили или пропуснали да направите.

Джамията в дъното на чашата

Когато забележите джамия в първата трета на чашата и вляво от мястото на пиене това е знак, че в миналото сте били несправедливи или прекалено строги към някого. Може би не сте му/й дали възможността да ви покаже какви са истинските му/й намерения спрямо вас.

Ако джамията се появи по-близо до дъното на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали това предполага, че сте много благодарни за ценните опитности, които сте изживели в миналото. Благодарение на това имате прекрасни спомени от един период от живота си.

Джамията в средата на чашата

Ако сте видели джамия във втората трета на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали това символизира неспокойствие. Нещо ви тревожи, но не сте сигурни как да подходите към този проблем. Може би се страхувате, че ще вземете лошо решение или ще направите грешен ход.

Формата на джамията в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене означава, че сте на прав път да постигнете това, което желаете. Имате осъществим план и се стараете да го следвате последователно. Ако продължите така, няма съмнение, че мечтите ви ще станат реалност.

Джамията по-близо до върха на чашата

Ако сте забелязали джамия в третата трета на чашата и вдясно от мястото на пиене това предвещава борба в бъдещето. Възможно е да се изправите пред финансова, емоционална или духовна криза, т.е. че вашето самочувствие и сила ще бъдат подложени на изпитание.

Джамията в третата трета на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали е ясен знак, че ще постигнете голям успех в професионален смисъл. Фигурата на тази позиция в чашата също може да предвещава щастливи мигове в личния живот.

Джамията в отпечатъка на пръста за желание

Преданието гласи, че от отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се прочете отговорът на въпроса дали някои желания ще се изпълнят или не. При това е много важно да знаете с кой пръст трябва да отпечатате желанието си в чашата. Ако желанието е отпечатано с неправилния пръст, значението няма да бъде достоверно.

  • Когато желанията са свързани със семейството, в чашата се оставя отпечатъкът от палеца. Джамията в отпечатъка на палеца в чашата кафе е знак, че желанието ще се изпълни в близко бъдеще.
  • За желания, които се отнасят до професионалния живот, в чашата кафе се оставя отпечатък от показалеца. Ако в този отпечатък сте видели джамия, това също предвещава изпълнение на желанието.
  • Ако вашето желание е свързано със сексуалния, т.е. еротичния живот, то го отпечатвате в чашата със средния пръст. Джамията в отпечатъка на средния пръст, за съжаление, не предвещава изпълнение на желанието.
  • Когато желанията са свързани с емоциите, по-точно с любовта, в чашата се отпечатва показалецът. Ако в отпечатъка на показалеца сте видели джамия, това означава, че желанието ви ще се изпълни.
  • Желанията, свързани със здравето ви или здравето на близък човек, се отпечатват в чашата с малкия пръст. Джамията в отпечатъка на малкия пръст указва, че трябва да бъдете търпеливи и силни, за да се изпълни желанието ви.

Алтернативно тълкуване на джамията в утайката от кафе

Символиката, скрита зад формите в утайката от кафе, може да бъде тълкувана и според техния цвят. Фигурите обикновено са плътни, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако джамията, която сте видели в чашата, не е напълно черна, нито напълно бяла, базирайте тълкуването си на преобладаващия цвят.

Значението на черната джамия

Черната джамия в чашата кафе предвещава голям успех. Възможно е да получите от живота повече, отколкото сте очаквали.

Значението на бялата джамия

Бялата джамия в чашата кафе предвижда празненство в близкото бъдеще. Може би ще организирате или ще отидете на сватба или друго тържество.