Гущер в чаша кафе — какво означава

Фигурата на гущер в утайката от кафе най-често символизира неприятности, проблеми или неочаквани събития. Все пак, тълкуването се различава в зависимост от това на коя позиция в чашата се е появила тази фигура. Различно се интерпретира ако сте видели гущера в първата, втората или третата третина от чашата, т.е. вляво или вдясно от мястото, където са докосвали устните.

Може да се тълкува и на база цвета на гущера в утайката от кафе. При това различна символика носят черният и белият гущер в чашата.

От отпечатъка на пръста в чашата можете да предполагате дали някои от вашите желания ще се сбъднат. Инструкции как правилно да въведете желанието и как да го тълкувате можете да прочетете по-долу.

Подробно тълкуване на гущера в чашата кафе

За точно тълкуване на фигурата на гущера в утайката от кафе е важно първо да определите позицията, където се е появил този образ в чашата. Ако сте видели гущера по-близо до дъното на чашата, тогава неговото значение се свързва с миналото. Ако гущерът се е появил в средата на чашата, това означава, че тълкуването се отнася за настоящето, а ако гущерът се е показал близо до върха на чашата, тогава предвещава бъдещи събития.

Освен това, има разлики и когато се разглежда мястото, където устните са докосвали чашата. Ако гущерът се е появил вляво от мястото на пиене, тогава значението му най-често е негативно. Когато видите гущера вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, тогава символиката е положителна.

В началото бяхме подчертали, че мотивът на гущера се свързва с неприятности и внезапни събития. Малък гущер символизира дребни проблеми, докато по-големият гущер указва на по-сериозни неволи. Гущер без опашка може да бъде знак, че ще бъдете предадени от човек, на когото сте имали безрезервно доверие.

Гущер близо до дъното на чашата

Ако сте видели гущера в първата третина на чашата и вляво от мястото, където са докосвали устните, това може да е знак, че се тревожите за грешки от миналото. Може би сте взели необмислено решение и сега се страхувате, че ще трябва да платите за това. Ако нищо друго, ще научите важен урок!

Гущерът в първата третина на чашата и вдясно от мястото на пиене указва, че в миналото сте избегнали неприятност по чиста случайност. Не сте постъпили разумно, но богинята Фортуна е била на ваша страна.

Гущер в средата на чашата

Ако фигурата на гущера се е появила във втората третина на чашата и вляво от мястото на пиене, това означава, че в момента имате някакъв проблем. Може би сте направили грешка на работа и не знаете как да я поправите, без другите да разберат. Проблемът може да се отнася и до финансови въпроси, както и до емоционалния ви живот, т.е. връзката с партньора ви.

Когато видите гущера в средата на чашата и вдясно от мястото, където са докосвали устните, това означава, че имате подкрепа и защита от някого. Вероятно сега се намирате в много бурна фаза в живота си, но добрата новина е, че имате на кого да се опрете и от кого да потърсите съвет или насоки.

Гущер близо до върха на чашата

Ако сте видели гущера в третата третина на чашата и вляво от мястото, където са докосвали устните, това предвещава много стрес в следващия период. Възможни са кризи както в личния, така и в професионалния живот. Необмислените действия със сигурност ще ви поставят в опасност.

Гущерът в третата третина на чашата и вдясно от мястото на пиене указва, че ще почувствате облекчение, когато някои истини излязат наяве. Вероятно от дълго време криете нещо от близките си и когато най-накрая им го разкриете, ще премахнете голям товар от раменете си.

Гущер в отпечатъка на пръста за желание

Оставяте отпечатък от пръст в чашата, когато искате да разберете дали някое от вашите желания ще се сбъдне. Важно е да знаете с кой пръст отпечатвате различните видове желания, за да получите ясни отговори на въпросите си. Ако желанието е отпечатано с неправилния пръст, тълкуването ще бъде неясно.

  • Ако сте си пожелали нещо, свързано с вашето семейство, тогава ще оставите отпечатък от палец в чашата. Ако в отпечатъка на палеца видите гущера, това, за съжаление, означава, че вашето желание няма да се сбъдне.
  • Когато вашето желание се отнася до професионалния ви живот, т.е. кариерата, тогава оставяте отпечатък от показалеца в чашата. Ако в отпечатъка на показалеца се появи гущер, това означава, че вашето желание ще се сбъдне, но ще трябва да бъдете много търпеливи.
  • Оставяте отпечатък от средния пръст в чашата, когато желанието ви е свързано със сексуалния, т.е. еротичен живот. Ако в този отпечатък видите гущера, това означава, че първо ще трябва да се разберете със себе си, за да се сбъдне вашето желание. Желанието ще се реализира само когато сами си отговорите на някои въпроси.
  • С безименния пръст отпечатвате в чашата желания, които са свързани с любовта. Ако видите гущера в отпечатъка на безименния пръст, това означава, че вашето желание ще се сбъдне.
  • Ако вашето желание се отнася до здравето, тогава оставяте отпечатък от малкия пръст в чашата. Гущерът в отпечатъка на малкия пръст може да означава, че вашите желания, за съжаление, все още няма да се сбъднат.

Алтернативно тълкуване на гущера в чашата кафе

Друг начин да определите символиката от утайката от кафе е да обърнете внимание на цвета на фигурата, която сте видели в чашата. Фигурите могат да бъдат черни, т.е. запълнени или празни, т.е. бели. Ако не са нито напълно запълнени, нито напълно празни, се тълкува този цвят, който преобладава.

Значение на черния гущер

Черният гущер в утайката от кафе символизира несигурност и грижи. Нещо ви тревожи и се страхувате, че няма да можете да го разрешите скоро.

Значение на белия гущер

Белият гущер в утайката от кафе показва, че скоро може да преживеете някакво неудобство. Може би ще се изложите в по-голяма компания.

Накрая е важно да споменем, че тълкуванията на знаците в чашата кафе са въпрос на народно вярване, така че доверието в прочетеното е на ваша собствена отговорност.