Вълк в чаша кафе – символика и значение

Фигурите като вълк в утайката на кафето могат да имат различни тълкувания. Тяхната символика се различава в зависимост от това дали този образ се е появил по-близо до дъното, средата или върха на чашата кафе. Различно се тълкува и ако сте видели вълка ляво или дясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Друг метод за тълкуване на знаците в чашата се отнася до техния цвят. Формите могат да бъдат бели, т.е. празни или запълнени, т.е. черни.

От обрисите в чашата кафе може да се предполага дали ще се изпълни желанието на този, на когото се гледа в кафето.

Подробно тълкуване на вълка в чашата кафе

За да получим точно тълкуване на вълка в утайката на кафето, трябва да обърнем внимание на няколко детайла. Ако сте видели тази фигура в първата третина на чашата, значението на вълка е свързано с миналото. Ако вълкът се е появил във втората третина на чашата, тогава символиката се отнася до настоящето, а ако сте забелязали това животно по-близо до върха на чашата, тогава значението се отнася за бъдещето. Дали символиката се отнася за по-близкото или по-далечното минало, респ. бъдеще, зависи от човека, на когото се гледа в чашата.

Освен това е важен още един детайл. Ако сте видели вълка ляво от мястото, където устните са докосвали чашата, тогава значението често е отрицателно. Ако вълкът се е появил дясно от мястото на пиене, тогава символиката му е основно положителна.

Размерът на вълка не е важен за тълкуването. Все пак, ако сте видели два или повече вълци в чашата кафе, това намеква, че имате съперник, т.е. съперница.

Вълк в първата третина на чашата

Ако вълкът се е появил по-близо до дъното на чашата и ляво от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че „духовете на миналото“ не ви дават покой. Вероятно не можете да забравите бившия партньор, въпреки че сте наясно, че той или тя е продължил(а) напред.

Вълкът в първата третина на чашата и дясно от мястото на пиене означава, че ще срещнете скъп човек, с когото ще спомняте красиви спомени от миналото. Ще ви хареса неговата или нейната компания, въпреки че ще знаете, че и двамата сте се променили.

Вълк във втората третина на чашата

Ако сте видели вълка в средата на чашата и ляво от мястото на пиене, това намеква, че осъзнавате, че правите грешка, но сте прекалено упорити или горди, за да го признаете. Все още не е късно да промените мнението си.

Когато забележите вълка във втората третина на чашата и дясно от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че усещате нечия защита и подкрепа. Може би това идва от любов или уважение. Въпреки това, факт е, че със сигурност сте заслужили това, което получавате от него или нея.

Вълк в третата третина на чашата

Ако сте видели вълка по-близо до върха на чашата и ляво от мястото на пиене, това, за съжаление, предсказва предателство. Възможно е да бъдете обидени, наранени или разочаровани от човек, на когото много вярвате. Внимавайте с кого споделяте своите тайни, страхове и планове.

Ако сте забелязали фигурата на вълка в третата третина на чашата и дясно от мястото, където устните са я докосвали, това означава, че ще победите враговете си „с тяхното оръжие“. Бъдете силни и смели и успехът няма да липсва.

Вълк в отпечатъка на пръста за желание

От отпечатъка на пръста в утайката на кафето можем да получим знак дали нашето желание ще се сбъдне или не. Много е важно да внимавате с кой пръст отпечатвате желанието, за да получите ясен символ, т.е. прогноза за изпълнението на вашето желание.

  • Когато желанията са свързани със семейството, децата и подобни, тогава ги отпечатвате в чашата с палец. Ако сте видяли вълк в отпечатъка на палеца, това е знак, че вашето желание ще се сбъдне.
  • Отпечатъкът на показалеца се оставя в чашата, когато желанието се отнася за работа или кариера. Ако сте видели вълка в този отпечатък, това намеква, че ще трябва да доказвате верността си на някого, за да стане вашето желание реалност.
  • Ако вашето желание е свързано с интимния, еротичния живот, тогава го отпечатвате в чашата със средния пръст. Вълкът в отпечатъка на този пръст показва, че това, което искате, може да се реализира, но по-късно в живота ви.
  • С безименния пръст в чашата се отпечатват желания, свързани с емоции, по-точно с любовния живот. Ако сте видели вълка в отпечатъка на безименния пръст, това намеква, че няма причина за паника, защото вашето желание ще се изпълни.
  • Ако вашите желания са свързани със здравето, тогава оставяте отпечатък от малкия пръст в чашата. Когато в този отпечатък се появи вълк, това означава, че трябва да се отпуснете и да се успокоите, за да стане вашето желание реалност.

Алтернативно тълкуване на вълка в чашата кафе

Съществува още един начин за прочитане на символите в чашата кафе. Той се базира на цвета на формата, която сте видели в чашата. Фигурата може да бъде черна, т.е. запълнена или бяла, т.е. празна. Ако виденият вълк не е нито напълно черен, нито напълно бял, се взема тълкуването за преобладаващия цвят.

Значение на черния вълк

Черният вълк в чашата кафе е знак, че ще преодолеете предизвикателствата и препятствията, които се появяват на пътя към реализиране на вашите цели. Не се съмнявайте в себе си, защото вече сте достатъчно смели, силни и настоятелни, за да получите това, което искате.

Значение на белия вълк

Белият вълк в чашата кафе показва, че скоро можете да придобиете ценен опит. Може би ситуацията, в която ще се окажете, не е много завидна и вероятно ще изисква жертви, но по-късно ще се изплати многократно.

Всички гореизброени тълкувания са резултат от народни обичаи и не са основани на научни изследвания или методи, така че вярвайте на прочетеното на своя отговорност.