Вещица в чаша кафе – символика и тълкуване

Фигура на вещица в остатъците от кафе най-често се тълкува като знак, че трябва да се пазите от жена, която ви крои интриги. Въпреки това, значението се различава в зависимост от това дали сте видели вещицата близо до дъното, средата или върха на чашата, т.е. дали се е появила отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата.

Формите в чашата с кафе също могат да бъдат интерпретирани въз основа на техния цвят. В този случай, черната и бялата вещица не носят едно и също значение. Повече по тази тема ще бъде разгледано в следващите редове.

Освен това, се смята, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се предскаже дали някои желания ще се сбъднат или не. Как правилно да впишете желание в чашата и как се тълкува вещицата в отпечатъка на пръста ще разберете по-късно.

Подробно тълкуване на вещицата в чашата с кафе

За прецизно тълкуване на вещицата в остатъците от кафе е важно да обърнете внимание на мястото в чашата, където сте я видели. Ако сте открили вещицата близо до дъното на чашата, нейният символизъм е свързан с минали събития. Вещица в средата на чашата е свързана с настоящето. Ако вещицата се е появила по-близо до върха на чашата, тълкуването ѝ е свързано с бъдещето. Колко близко или далечно бъдеще или минало обсъждаме зависи от човека, който се гледа на чашата.

Важно е също така дали сте видели вещицата отляво или отдясно на мястото, където устните са докосвали чашата. Отляво на мястото на пиене обикновено са негативни значения, докато от дясната страна съществуват позитивни значения.

Вещицата с шапка е знак, че трябва да внимавате какво говорите пред хората, ако не искате да се озовете в неприятности. Ако сте видели вещица на метла в чашата, това подсказва, че някой може да ви провали плановете. Повече вещици сигнализират за това, че слуховете могат да застрашат връзката ви с близък човек.

Вещица в първата трета на чашата

Когато видите вещицата при дъното на чашата и отляво на мястото, където са я докосвали устните, това подсказва, че все още сте обидени на приятелка или колежка за някакво неволно оскърбление. Макар да сте казали, че не сте сърдити и че сте простили, не можете да скриете, че сте наранени и може би обмисляте да отвърнете по същия начин.

Фигурата на вещица по-близо до дъното на чашата и отдясно на мястото на пиене може да бъде знак, че сте доволни, че сте дали нов шанс на някого. Някой ви е обидил, но сте осъзнали, че животът е прекалено кратък, за да се занимавате с това, и сте забравили тази ситуация и сте продължили напред.

Вещица във втората трета на чашата

Ако вещицата се появи в средата на чашата и отляво на мястото на пиене, това означава, че завиждате на познат за нещо и че вече не можете да го скриете. Вместо да му подражавате, за да постигнете това, за което мечтаете, само се тровите с негативни емоции.

Ако сте видели вещицата в средата на чашата и отдясно на мястото, където са я докосвали устните, това предполага, че сте постигнали мир в момента, когато сте престанали да се тревожите какво мислят и говорят за вас другите. Най-накрая можете да кажете, че живеете така, както искате, а не както обществото ви диктува.

Вещица в третата трета на чашата

Фигурата на вещица при върха на чашата и отляво на мястото, където са я докосвали устните подсказва, че трябва да внимавате на кого се доверявате. В близост до вас има жена с неясни намерения. Докато не ги разберете, не споделяйте с нея своите планове, страхове и желания.

Когато вещицата се появи близо до върха на чашата и отдясно на мястото на пиене, това подсказва, че нещо ви предстои да пътувате. Може би делова командировка ще се превърне в незабравимо преживяване. Друга възможност е кратка екскурзия или посещение на приятели в друг град или държава. Във всеки случай, ще имате възможност да промените средата и да се насладите на това.

Вещица в отпечатъка на пръста за желание

Народното предание гласи, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се разбере дали някои желания ще станат реалност или не. При това е важно да се спазват определени правила, най-важното е желанието да се впише в чашата с правилния пръст. Ако желанието не бъде вписано с правилния пръст, тълкуването няма да бъде валидно.

  • Ако вашето желание се отнася до семейството, в чашата трябва да оставите отпечатък с палеца. Вещицата в отпечатъка на палеца в чашата с кафе, за съжаление, не предвещава изпълнение на желанието в скоро време.
  • Отпечатъкът с показалеца се оставя в чашата за желания, свързани с работата или кариерата. Ако сте видели вещица в този отпечатък, това подсказва, че желанието ви ще се изпълни, ако сте умни и хитри.
  • За желания, свързани със сексуалния живот, в чашата се оставя отпечатък с средния пръст. Вещицата в отпечатъка на средния пръст подсказва, че желанието ви може да се сбъдне скоро.
  • Когато желанията се отнасят до любовта, в чашата се вписва отпечатък с безименния пръст. Ако сте видели вещица в отпечатъка на безименния пръст, това може да означава, че желанието ви ще се сбъдне в далечното бъдеще.
  • Ако вашето желание се отнася до здравето, то се вписва в чашата с малкия пръст. Вещицата в отпечатъка на малкия пръст може да означава, че желанието ви ще се сбъдне, ако стриктно спазвате предписаните от лекарите правила.

Алтернативно тълкуване на вещицата в чашата с кафе

Символиката може да бъде тълкувана и в зависимост от това дали формата, която сте видели в чашата, е пълна, т.е. черна или празна, т.е. бяла. Ако вещицата в чашата не е напълно черна, нито напълно бяла, ще се тълкува преобладаващият цвят.

Значение на черната вещица

Черната вещица в чашата с кафе подсказва за внезапна печалба или шокираща новина.

Значение на бялата вещица

Бялата вещица в остатъците от кафе означава, че трябва още веднъж да помислите за това, какво бъдеще желаете.