Числото 8 в чаша кафе – значение и символ

Числата понякога се появяват в утайката на кафето, а тяхното значение може да се различава в зависимост от това дали сте ги видели близо до дъното, в средата или при върха на чашата, т.е. вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Символиката може да се определи и на база цвета на формата, т.е. числото, което сте видели в кафето. То се тълкува различно, ако числото 8 в чашата е черно т.е. запълнено или бяло т.е. празно.

Освен това се вярва, че в отпечатъка на пръста в чашата може да се предвиди дали някое желание ще се сбъдне или не. Има правила как желанието се отпечатва в чашата, за което ще бъде разказано по-нататък в текста.

Подробно тълкуване на числото 8 в чашата

За да определите по-точно значението на числото 8 в утайката на кафето е важно да обърнете внимание на позицията в чашата, където числото се е появило. Ако сте видели числото 8 в първата третина от чашата, т.е. по-близо до дъното, тогава символиката е свързана с миналото. Ако числото 8 се появи в средата на чашата, тогава се отнася до настоящето, а ако сте забелязали това число по-близо до върха на чашата, неговото значение се свързва с бъдещи събития. Дали става въпрос за близко или далечно минало, т.е. бъдеще, зависи от усещането на човека, който гледа в чашата.

Освен това има разлика и между значенията, когато числото 8 се появи вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна често носи лоши новини, докато дясната символизира добри новини, събития, емоции и т.н.

Числото 8 обикновено символизира тежки битки, но и големи победи. Размерът на числото не играе съществена роля, а ако сте в чашата видели римската осмица, това предполага, че вашите отношения с някого са доста сложни и е необходимо да се определят някои неща, за да сте наясно с кого какви отношения имате.

Число 8 в първата третина на чашата

Ако сте видели числото 8 близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са се допирали, това предполага, че ви боли някой неуспех от миналото. Може би сте преживели неуспех или загуба, която трудно преодолявате. Просто си спомнете израза „времето лекува всичко“.

Ако числото 8 се появи в първата третина на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че сте горди със себе си, защото сте успели да преодолеете голяма криза, която ви се е случила наскоро. Мнозина ви се възхищават за силата, търпението и настойчивостта, които сте показали.

Число 8 във втората третина на чашата

Когато числото 8 се появи в средата на чашата и вляво от мястото на пиене, това може да е знак, че сте под стрес. В момента се изправяте пред големи предизвикателства и понякога ви се струва, че не сте на тяхното ниво. Въпреки това сте по-силни и по-упорити, отколкото си мислите. С времето ще го осъзнаете сами.

Число 8 във втората третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са се допирали показва, че сте на прав път да победите своите страхове и най-накрая да започнете да живеете живота така, както искате. Енергията ви не липсва, което е добре, защото битката ще продължи още малко.

Число 8 в третата третина на чашата

Ако сте видели числото 8 по-близо до върха на чашата и вляво от мястото на пиене, това предвещава малки проблеми в бъдещето. Възможно е да се изправите пред ситуация, която досега ви е била непозната. Ще ви трябва известно време да се адаптирате към новите обстоятелства, а не е изключено и че ще трябва да вземете трудно решение.

Ако числото 8 се появи в третата третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са се допирали, това символизира печалба. Вероятно трудът, работата и любовта, които сте вложили в нещо, ще започнат да се изплащат. Останете търпеливи!

Осмицата в отпечатъка на пръста за желание

Народното вярване гласи, че от отпечатъка на пръста в чашата на кафето може да се получи отговор на въпроса дали желанието ви ще се сбъдне. При това е важно да знаете с кой пръст да отпечатате желанието си в чашата. Ако желанието е отпечатано с грешния пръст, тълкуването ще бъде неясно.

  • Ако вашите желания са свързани с семейство или деца, тогава в чашата оставяте отпечатък от палеца. Числото 8 в отпечатъка от палеца указва, че желанието ще се сбъдне в близкото бъдеще.
  • Ако вашето желание се отнася до работа, т.е. кариера, в чашата го оттисквате с показалеца. Ако в отпечатъка се появи числото 8, това предполага, че ще трябва да понесете някои големи жертви и да вземете радикални решения, за да се сбъдне желанието ви.
  • С средния пръст в чашата се оттискват желания, свързани със сексуалния, т.е. еротичния аспект на живота ви. Ако сте видели числото 8 в отпечатъка от средния пръст, за съжаление, това означава, че вашето желание няма да се сбъдне скоро.
  • Желанията, които се отнасят до любовния живот, се оттискват в чашата с безименния пръст. Числото 8 в отпечатъка от безименния пръст може да е знак за скорошно сбъдване на желанието.
  • Когато желанието се отнася до здраве, тогава в чашата се оставя отпечатък от малкия пръст. Ако в този отпечатък сте видели числото 8, това предполага, че желанието ви ще се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на числото 8 в чашата на кафето

Друг метод за гледане в чашата се базира на цвета на фигурата, която сте видели в нея. Формата, в този случай числото 8, може да бъде черно т.е. запълнено или бяло т.е. празно. Ако числото 8 не е напълно черно, нито напълно бяло, за тълкуването се взема цветът, който преобладава.

Значение на черното число 8

Черното число 8 в чашата може да символизира успех в някой аспект на живота. Възможно е професионално всичко да върви добре, но да нямате късмет в любовта.

Значение на бялото число 8

Бялото число 8 в чашата указва добри новини. Вероятно ще постигнете някоя голяма победа в близкото бъдеще.

Забележка: Тълкуването на форми в утайката на кафето в чашата е въпрос на суеверие, а не на наука. Затова е важно да знаете, че вярвате на всичко, което сте прочели, на своя отговорност.