Бременна в чаша кафе – тълкуване и какво означава

Въпреки че фигурата на бременна жена в утайката на кафе обикновено има положително значение, тълкуванията могат да се различават в зависимост от това дали сте я видели в първата, втората или третата трета на чашата, или вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Тази форма можете да тълкувате и по нейната цвят. Символиката не е същата, ако бременната жена в чашата е черна или бяла. За този алтернативен метод на тълкуване на фигурите в утайката на кафе ще говорим повече по-късно.

Смята се, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се определи дали някои желания ще се сбъднат или не. Има ясни правила как тълкуването да е възможно най-точно.

Символиката на бременната жена в чашата с кафе

Бременната жена в остатъка на кафето в чашата може да има различни тълкувания. Интерпретацията зависи от позицията на фигурката в чашата с кафе. Ако сте видели бременната жена в първата трета на чашата, тогава значението е свързано с миналото, а ако се е появила във втората трета, символиката се отнася за настоящето. Бъдещите събития могат да бъдат предсказани, когато забележите бременната жена в третата трета на чашата.

Освен това, важно е дали тази форма е видяна вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна обикновено носи негативни значения, докато дясната има положителни тълкувания.

Ако сте видели две бременни жени в чашата, това предвещава голяма радост в близко бъдеще. Повече бременни жени в утайката на кафе символизират успех след много тревоги. Ако сте видели бременна жена, която лежи, това може да бъде знак, че ви е необходима почивка.

Бременна жена в дъното на чашата

Фигурка на бременна жена в първата трета на чашата и вляво от мястото на пиене обикновено означава, че миналото много скоро ще „чука на вратата“. Възможно е да започнете да вярвате в карма и това преживяване ще ви научи да бъдете по-внимателни към другите хора.

Ако сте видели бременната жена по-близо до дъното на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали, това подсказва, че не съжалявате за решенията, които сте взели в миналото. Може би не винаги ви е било лесно, но с времето е ясно, че сте взели правилните стъпки.

Бременна жена в средата на чашата

Ако бременната жена се е появила във втората трета на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че сте прекалено чувствителни. Реагирате бурно дори на съвети, какво остава за негативни коментари. Ако продължите да лекувате своето разочарование върху близките си хора, със сигурност ще ги отдалечите от себе си.

Бременната жена във втората трета на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че жест на някой ви е зарадвал и вие все още сте под впечатление от всичко това. Вероятно сте осъзнали, че добрите хора не са напълно изчезнали от лицето на земята.

Бременна жена по-близо до върха на чашата

Когато видите бременната жена в третата трета на чашата и вляво от мястото на пиене, това предвещава проблеми в комуникацията с хората около вас. Възможно е да не можете да намерите общ език с домашните си, приятелите или колегите от работа.

Ако сте забелязали бременната жена близо до върха на чашата и вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, това подсказва, че нещо ще ви зарадва много в близко бъдеще. Може би ще постигнете професионален успех или ще изпитате щастливи моменти с хората, които обичате. Има възможност някой да ви направи горди.

Бременна жена в отпечатъка на пръста за желание

Народното вярване казва, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се разбере дали някое желание ще стане реалност или не. Ако сте решили да откриете отговори на въпросите, които ви интересуват, внимавайте да натиснете желанието с правилния пръст в чашата. Ако го направите с грешния пръст, няма да получите надеждно тълкуване.

  • Когато желанията се отнасят до деца, семейство или роднини, те се натискат в чашата с палеца. Бременна жена в отпечатъка на пръста в чашата предвещава изпълнението на желанието.
  • Желанията, свързани с кариерата, т.е. професионалния живот, се натискат в чашата с показалеца. Ако в отпечатъка на показалеца сте видели бременна жена, това подсказва, че желанието ще се изпълни, но не толкова бързо, колкото може би мислите.
  • Ако вашето желание е свързано със сексуалния, т.е. еротичния аспект на живота, тогава оставяте отпечатък в чашата с средния пръст. Бременна жена в отпечатъка на средния пръст означава, че има голям шанс вашето желание да стане реалност.
  • С безименния пръст се натискат в чашата желания, свързани с емоции, конкретно любовта. Ако сте видели бременна жена в отпечатъка на безименния пръст, това е знак, че вашето желание със сигурност ще се изпълни.
  • С малкия пръст в чашата натискате желания, свързани със здравето. Бременна жена в отпечатъка на малкия пръст може да подсказва, че желанието ще се изпълни в далечното бъдеще.

Алтернативно тълкуване на бременната жена в чашата с кафе

Значението на фигурите в утайката на кафе може да се интерпретира и по техния цвят. Фигурите в чашата обикновено са изпълнени, т.е. черни или празни, т.е. бели. Ако бременната жена във вашата чаша не е напълно черна, нито напълно бяла, ще се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на черната бременна жена

Черната бременна жена в чашата с кафе означава, че сте разбрали погрешно нечии думи или поведение. Помислете още веднъж дали този човек наистина е имал лошо намерение или не.

Значение на бялата бременна жена

Бялата бременна жена в чашата с кафе символизира предстоящи промени в живота на човека, на когото се гледа в кафето. Чакат ви хубави събития.