Чизма в чаша кафе – интерпретация и значение

Обликът на ботуш в утайката на кафето най-често се тълкува като предзнаменование за предстоящо пътуване в близко бъдеще. Въпреки това, символиката на този мотив може да варира в зависимост от позицията в чашата, където се е появил ботушът. Ботуш в първата, втората или третата третина на чашата, тоест вляво или вдясно от мястото, където устните са я докосвали не винаги означава едно и също, дори и нещо подобно.

Алтернативен начин за четене на символите в чашата кафе е по техния цвят. Тълкуването е различно, ако ботушът е черен или бял, но за това ще говорим повече в следващия текст.

От отпечатъка на пръста в чашата кафе може да се разбере дали някое желание ще стане реалност или не. Трябва да се спазват някои правила, като например кои пръст вкарва какъв вид желание в чашата.

Подробно тълкуване на ботуш в чашата кафе

Ботушът в утайката на кафето може да има няколко значения, в зависимост от мястото в чашата, където се е появил. Ако сте видели ботуш в първата третина на чашата, тогава неговата символика се отнася за миналото. Ако ботушът се е появил в средата на чашата, значението се отнася за бъдещето. Ботуш близо до върха на чашата е свързан с бъдещи събития. От емоциите на човека, на когото се гледа чашата, зависи колко далеч в миналото или бъдещето се простира тълкуването.

Също така е важно за тълкуването дали сте видели ботуш вляво или вдясно от мястото, където устните са я докосвали. Лявата страна често носи негативна, а дясната положителна символика.

Размерът и видът на ботуша не играят значителна роля. Все пак, ако в чашата сте видели ботуш с ток, това означава, че се чувствате по-низши в нечие присъствие. Ако в чашата имаше два ботуша, това може да предвещава ново познанство.

Ботуш близо до дъното на чашата

Когато видите ботуш в първата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това означава, че ви мъчи носталгията. Често мислите за период от живота, когато сте били безгрижни, по-щастливи и доволни. Престанете да гледате назад и започнете да търсите шансовете си в настоящето и бъдещето.

Ако ботушът се е появил в долната част на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че не съжалявате за решение, което сте взели в афект, защото благодарение на него сте преживели безценни опитности и сте срещнали много интересни хора.

Ботуш в средата на чашата

Ако ботуш се появи във втората третина на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че изпитвате чувство на вина, въпреки че няма никаква причина за това. Вие сте мъчен, защото най-накрая сте поставили себе си на първо място, а не би трябвало да бъде така.

Ботуш в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че се наслаждавате на компанията на човек, който наскоро е станал част от вашия живот. Въпреки че сте мислили, че вашите приятелства няма да продължат, той или тя ви е „допълен на сърцето“ и обичате да прекарвате време с него или нея.

Ботуш на върха на чашата

Когато ботуш се появи в третата третина на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това означава, че поведението на някой ще ви обърква. Възможно е близък човек да започне да се държи различно и няма да можете да разберете какво точно се е променило във вашите отношения.

Ако сте видели ботуш близо до върха на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че ви очаква много интересен период. Може би ще посетите човек, когото отдавна не сте виждали, защото не живее във вашия град. Друга възможност е най-накрая да отидете на годишна почивка.

Ботуш в отпечатъка на пръста за желание

Смята се, че от отпечатъка на пръста може да се тълкува дали ще се сбъдне някое желание. Важно е да знаете с кой пръст да внесете желанието, за да получите максимално точен отговор на вашия въпрос.

  • Ако вашите желания се отнасят за семейството, тогава оставяте отпечатък на палеца в чашата. Ако в този отпечатък се е появил ботуш, възможно е вашето желание да не се изпълни бързо.
  • Когато желанието е свързано с работа или кариера, тогава в чашата се вкарва отпечатък на показалеца. Ботуш в отпечатъка на показалеца може да означава, че желанието ще се сбъдне, но ще трябва да бъдете много търпеливи.
  • Отпечатък на средния пръст се оставя в чашата, когато желанията са свързани със сексуалния живот. Ако в този отпечатък сте видели ботуш, възможно е вашето желание да стане реалност в близкото бъдеще.
  • С безименния пръст се вкарват желания, свързани с емоциите, тоест любовния живот. Ако в отпечатъка на безименния пръст сте видели ботуш, това означава, че вашето желание ще се сбъдне.
  • Ако сте пожелали нещо, свързано със здравето ви или здравето на близки хора, тогава ще оставите отпечатък на малкия пръст в чашата. Ботуш в този отпечатък казва, че вашето желание ще се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на ботуш в чашата кафе

Символиката на фигурите в чашата кафе може да се тълкува и според техния цвят. Формата в чашата може да е пълна или черна, или празна или бяла. Ако ботушът не е нито изцяло черен, нито напълно бял, тогава ще се фокусирате на цвета, който преобладава.

Значение на черния ботуш

Черният ботуш в чашата кафе символизира добро здраве и добро настроение. В бъдеще ви предстои успех в много начинания.

Значение на белия ботуш

Белите ботуши в чашата кафе може да са знак, че имате таен обожател. Някой ви харесва, но никога не ви го е казал.

Накрая е важно да отбележим, че тълкуванията на фигурите в чашата кафе са въпрос на народни вярвания и не са базирани на научни изследвания. Всичко, което сте прочели, приемате на своя отговорност.