Бик в чашата кафе – символ и значение

Формата на бик в утайката на кафето може да символизира много неща. За да бъде тълкуването възможно най-точно, е необходимо да определите позицията в чашата, където се е появило това животно. Значението е различно, ако сте видели бика в долната част, в средата или близо до върха на чашата. Освен това, символиката може да бъде противоположна, ако бикът се е появил вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Друг метод за четене на символи от утайката на кафето е по техния цвят. За това ще се говори повече в следващия текст.

От знаците, които се появяват в чашата с кафе, можете да разберете дали ще се сбъдне някое ваше желание.

Подробно тълкуване на бик в чашата с кафе

Бик в утайката на кафето има различно значение в зависимост от това дали е по-близо до дъното, средата или върха на чашата. Ако сте го видели в първата третина на чашата, тогава неговата символика е свързана с миналото. Ако бикът се е появил в средата на чашата, тогава значението се отнася за настоящето, а когато тази фигура се намери в третата третина на чашата, тогава се касае за бъдещето. Често миналото, настоящето и бъдещето в чашата с кафе се преплитат и събират в зависимост от чувствата на човека, към когото се гледа в чашата.

Освен това е важно дали сте видели тази форма вляво или вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Ако бикът се е намерил вляво от мястото на пиене, тогава неговото тълкуване е предимно негативно. От друга страна, ако сте го видели вдясно от мястото, където устните са докосвали чашата, тогава символиката е най-често положителна.

Размерът на бика в чашата с кафе не играе важна роля. Все пак, ако в чашата сте видели два или повече бикове, това предполага, че сте прекалено упорити и тази характеристика ви носи повече вреда, отколкото полза.

Бик в първата третина на чашата

Ако сте видели бика по-близо до дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че често се връщате към болезнено минало. Нещо ви е „изкарало извън релсите“ и вместо да го преодолеете, потъвате все по-дълбоко и дълбоко в апатия.

Когато видите бика в първата третина на чашата и вдясно от мястото на пиене, това предполага, че здравословните проблеми, които ви мъчат от дълго време, най-накрая ще се разрешат. Вероятно сте били под постоянно напрежение поради това, което се е отразило негативно на отношенията с някои хора. Все пак, от утайката на кафето може да се изчете, че нещата ще започнат да се подобряват.

Бик във втората третина на чашата

Ако бикът се е появил в средата на чашата и вляво от мястото на пиене, това означава, че не сте доволни от някакъв аспект на живота си, но не правите нищо, за да го промените. Ако мислите, че заслужавате по-добра заплата или по-добър партньор, престанете да се жалвате над съдбата си и направете нещо, за да получите това, което искате.

Бик във втората третина на чашата и вдясно от мястото, където устните са я докосвали указва на добро здраве. Чувствате се отлично напоследък и поради това имате достатъчно енергия, за да се справите с всяко предизвикателство, което животът ви поднася.

Бик в третата третина на чашата

Ако сте видели бика близо до върха на чашата и вляво от мястото на пиене, възможно е това, в което влагате много енергия, да не донесе плодове. В даден момент ще разберете, че губите време, и ще се обърнете към по-конструктивни неща в живота си.

Формата на бика в третата третина на чашата и вдясно от мястото на пиене може да бъде знак за професионален напредък или финансова печалба. Друга възможност са красиви събития в любовния, или емоционалния план.

Бик в отпечатък от пръст за късмет

От очертанията, произтичащи от отпечатък от пръст в утайката на кафето, може да се предположи дали някое желание ще се сбъдне или не. Важно е да знаете с кой пръст трябва да отпечатате желанието си в чашата. Ако го направите с грешния пръст, е възможно да не получите ясни отговори на въпросите, които ви тревожат.

  • Ако вашите желания са свързани с дома, т.е. със семейството, тогава в утайката на кафето оставяте отпечатък от палеца. Когато в отпечатъка на палеца видите бика, това предполага, че желанието ви ще се сбъдне, но трябва да проявите разбиране към близките си и готовност да им окажете помощ.
  • Ако желанието се отнася до работа, т.е. до професионалния живот, то се отпечатва с показалеца. Ако в отпечатъка забележите бика, това означава, че желанието ви ще стане реалност в бъдеще.
  • Отпечатъкът от средния пръст се оставя в чашата, когато желанието е свързано със сексуалния, т.е. еротичния живот. Когато в отпечатъка на средния пръст видите бика, това предполага, че за съжаление желанието ви няма да се сбъдне.
  • С в чашата с кафе се отпечатват желанията, свързани с любовта. Ако сте видели бика в този отпечатък, това означава, че желанието няма да се сбъдне, ако си стоите със скръстени ръце.
  • Когато желанието се отнася до здраве, тогава то се отпечатва в чашата с кутрето. Ако в отпечатъка на кутрето видите бика, това предполага, че желанието ви ще се сбъдне.

Алтернативно тълкуване на бик в чашата с кафе

Друг начин на гледане в чашата е базиран на цвета на формата, която сте видели в нея. Фигурите в чашата могат да бъдат черни, т.е. изпълнени или бели, т.е. празни. Ако бикът в чашата не е съвсем черен, нито изцяло бял, се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на черния бик

Черният бик в чашата означава, че сте позволили предразсъдъците да управляват живота ви. Време е да отворите ума си за нови неща.

Значение на белия бик

Белият бик в чашата с кафе указва, че бихте могли да придобиете ценни опитности, ако пуснете нови хора в живота си.

Важно е да отбележим, че горепосочените тълкувания са изцяло базирани на народни вярвания. Вярвайте в прочетеното на собствена отговорност.