Бебе в чаша кафе – интерпретация и тълкуване

Фигурата на бебе в чашата с кафе може да символизира новости или промени в близкото бъдеще. Тази фигура се тълкува и като по-малка грижа. Все пак значението може да бъде различно в зависимост от позицията на бебето в чашата с кафе. Не е същото дали сте го видели по-близо до дъното, средата или върха на чашата, т.е. наляво или надясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Алтернативното тълкуване е базирано на цвета на фигурата. Черно бебе няма същото значение като бяло бебе в чашата с кафе, но на това ще се посветим по-нататък в текста.

Народното вярване гласи, че от отпечатъка на пръста в чашата с кафе може да се предскаже изпълнението на желанията. Важно е да се следват определени правила, за които ще стане дума по-късно.

Детайлно тълкуване на бебе в чашата с кафе

Фигурата на бебе в утайката от кафе може да има различни значения в зависимост от това къде в чашата се е появила. Ако сте видели бебето в дъното на чашата, тогава тълкуването се отнася за миналото, а ако сте го видели в средата на чашата, тогава е свързано с настоящето. Бебето на върха на чашата обикновено предсказва събития в бъдещето. Колко далеч в миналото или бъдещето може да отиде интерпретацията зависи от емоциите на човека, на когото се гледа в чашата.

За правилното тълкуване е важно и дали сте видели бебето наляво или надясно от мястото, където устните са докосвали чашата. Лявата страна на чашата често носи негативни, а дясната страна посочва позитивни значения.

Ако сте видели плачещо бебе в чашата, това означава, че няма да ви харесат новините, които ще получите скоро. Ако бебето в чашата се усмихва, то предсказва приятни моменти. Когато видите повече бебета в чашата, това може да означава, че нещо ще ви изненада и зарадва едновременно.

Бебе в първата третина на чашата

Когато видите бебето по-близо до дъното на чашата и наляво от мястото, където устните са докосвали чашата, това означава, че не можете да се освободите от негативни мисли. Възможно е някой или нещо да ви е „извадило от ритъм“ и все още търсите начин да го преодолеете.

Ако сте видели бебето в първата третина на чашата и надясно от мястото на пиене, това означава, че с радост си спомняте детството, защото тогава сте били много по-безгрижни, а може би и по-щастливи. Ако не пропускате възможности в настоящето, живот без големи грижи отново би бил възможен.

Бебе във втората третина на чашата

Ако бебето се е появило в средата на чашата и наляво от мястото на пиене, това означава, че не сте доволни от своята продуктивност. Вероятно работите много, но резултатите не са такива, каквито бихте желали. Може би сега е точното време за някои промени.

Фигурата на бебе във втората третина на чашата и надясно от мястото, където са докосвали устните подсказва, че сте щастливи заради малка победа. Може би сте решили малък проблем, но това е донесло голямо облекчение.

Бебе в третата третина на чашата

Когато бебето се появи наблизо до върха на чашата и наляво от мястото на пиене, това е знак, че скоро ще чуете шокиращи новини за познат или позната. Ще трябва да се запитате какво го/я е накарало да вземе тези решения.

Бебето в третата третина на чашата и надясно от мястото, където са докосвали устните подсказва добри новини или по-големи житейски промени. Влизате в етап от живота, когато много неща ще ви вървят. Ще имате достатъчно енергия и желание да започнете да реализирате мечтите си.

Бебе в отпечатъка на пръста за желание

Отпечатъкът на пръста се оставя в чашата, когато искате да разберете дали някое ваше желание ще се сбъдне или не. Трябва да знаете с кой пръст да отпечатате своето желание, за да получите валидни отговори на въпросите, които ви тревожат.

  • Ако вашите желания се отнасят до семейството, роднините или децата, тогава ги отпечатвате в чашата с палеца. Ако в отпечатъка на палеца се появи бебе, възможно е вашето желание да се сбъдне в близко бъдеще.
  • Когато пожелаете нещо, свързано с работата или кариерата, натискате своето желание в чашата с показалеца. Бебе в отпечатъка на показалеца посочва, че ще трябва много да се стараете, за да стане вашето желание реалност. Не е изключено да имате нужда от помощта на други хора.
  • Желанията, които се отнасят до сексуалния, т.е. еротичния живот, се отпечатват в чашата със средния пръст. Ако в отпечатъка на средния пръст разпознаете бебе, това означава, че трябва още веднъж да се запитате дали мечтите ви са постижими.
  • Ако вашите желания се отнасят до любовта, тогава ще оставите отпечатък в чашата с безименния пръст. Бебе в отпечатъка на безименния пръст е знак, че вашето желание скоро ще се сбъдне.
  • Отпечатъкът на китния пръст се оставя в чашата, когато желанията са свързани със здравето. Ако в този отпечатък видите бебе, не трябва да се притеснявате, защото вашето желание със сигурност ще стане реалност.

Алтернативно тълкуване на бебе в отпечатъка на пръста

Друг метод за четене на знаци в утайката от кафе е според цвета на фигурата, която сте видяли. Фигурите в чашата могат да бъдат черни, т.е. изпълнени или бели, т.е. празни. Ако не са нито изцяло черни, нито напълно бели, се тълкува цветът, който преобладава.

Значение на черно бебе в чашата

Черно бебе в чашата с кафе означава радост. Нещо в близко бъдеще наистина ще ви зарадва.

Значение на бяло бебе в чашата

Бяло бебе в чашата с кафе означава, че ще чуете добри новости. Възможно е да получите това, за което мечтаете от дълго време.