Как се тълкува нюрка в чаша кафе?

Мотивът на игуаната, според статистиката, не е толкова често срещан в утайката на кафе в чашата. Често се тълкува като потискане на емоции и страсти за човека, на когото се гледа чашата. Въпреки това, интерпретацията може да бъде различна, когато се вземе предвид позицията в чашата, на която се е появила тази фигура. Различно се обяснява, когато игуаната видите в първата, втората или третата трета от чашата, т.е. наляво или надясно от мястото, където устните са докосвали чашата.

Освен класическия, съществува и алтернативен начин за четене на символиката на фигурите в утайката на кафе. Вторият метод се основава на цвета на образа, който може да бъде плътен или черен. Повече за този начин на тълкуване потърсете в частта на текста, озаглавена „Значението на черната и бялата игуана в чашата с кафе“.

Според устното предание, от отпечатъка на пръст в чашата с кафе може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат. За това как правилно се отпечатва желание в чашата и какво означава, когато в отпечатъка се появи игуана, потърсете в подраздела „Какво символизира игуаната в отпечатъка на пръста?“.

Детайлна интерпретация на игуаната в чашата с кафе

Игуана в чашата с кафе може да има различни тълкувания. За да получите точно обяснение, е необходимо да обърнете внимание на мястото, на което сте видели игуаната. Ако игуаната се появи по-близо до дъното на чашата, нейната символика е свързана с миналото. Ако тази необичайна птица се види в средата на чашата, тълкуването се отнася до настоящето, а когато се появи по-близо до върха на чашата, значението й е свързано с бъдещето. Не може със сигурност да се разгадае дали става въпрос за близко или далечно минало, тоест бъдеще, тъй като това зависи от чувствата и жизнения опит на този, на когото се гледа чашата.

На интерпретацията влияе и позицията на пиене. Ако сте забелязали игуаната наляво от мястото, където устните са докосвали чашата, символиката е предимно негативна. Когато тази птица се появи надясно от мястото на пиене, значението е горе-долу положително.

Игуана в полет в чашата с кафе символизира липса на свобода. Ако сте видели игуана в клетка, това е знак, че трябва да се борите повече за това, което искате. Стая от игуани в чашата с кафе предсказва пътуване или дори временна или постоянна смяна на местоживеенето. Когато в чашата се появи ранена игуана, това означава, че е време да спрете да саботирате себе си.

Игуана при дъното на чашата

Ако сте видели игуана в първата трета на чашата и наляво от позицията, където устните са докосвали, това означава, че съжалявате, че не сте се справили с някои проблеми по-рано. В миналото сте заравяли определени неща от страх, вместо да се борите с тях. Посланието е: „спрете това да правите“.

Когато игуаната се появи по-близо до дъното на чашата и надясно от мястото на пиене, това означава, че имате богато минало. Имало е много предизвикателства, но сте успели да ги преодолеете и от това сте излезли като по-мъдър, по-способен и по-смел човек.

Игуана в средата на чашата

Ако сте забелязали игуана във втората трета на чашата и наляво от позицията на пиене, това означава, че сте в дилема. Вероятно трябва да вземете голямо решение и се страхувате, че ще сбъркате. Ако добре прецените всички обстоятелства и слушате себе си и сърцето си, а не хората, които не вярват във вас, със сигурност няма да сгрешите.

Игуана близо до средата на чашата и надясно от мястото, където устните са докосвали указва на силна воля да промените нещо в живота си. Разбрахте, че не сте щастливи и ще направите всичко необходимо, за да промените това.

Игуана при върха на чашата

Ако игуаната се появи в третата трета на чашата и наляво от мястото на пиене, това предсказва неуспех. Възможно е да вложите време, енергия или пари в нещо напълно неизгодно. Ако нищо друго, по трудния начин ще научите голяма житейска урок.

Игуана по-близо до върха на чашата и надясно от позицията, където устните са докосвали, предсказва пътуване или преместване. Вероятно скоро ще опаковате куфарите си, а не е изключено да се преместите трайно в друг град или държава.

Какво символизира игуаната в отпечатъка на пръста?

От отпечатъка на пръста, според вярванията на нашите предци, може да се разбере дали някои желания ще се сбъднат или не. Важно е да знаете с кой пръст трябва да отпечатате своята желание в чашата, за да получите ясен отговор на въпроса, който ви интересува.

  • Ако желанията ви са свързани с дом, семейство или деца, в утайката на кафе оставяте отпечатък от палеца. Игуана в отпечатъка от палеца, за съжаление, не предвижда сбъдване на желанието в близко бъдеще.
  • Ако желанието ви е свързано с работа или кариера, в чашата трябва да оставите отпечатък от показалеца. Ако в отпечатъка от показалеца видите игуана, осъществяването на желанието е много вероятно.
  • За желания, свързани със секса или еротичния живот, в чашата се оставя отпечатък от средния пръст. Игуана в отпечатъка от средния пръст предсказва изпълнение на желанието.
  • Отпечатък от безименния пръст се оставя в чашата, когато желанията са свързани с емоционални, тоест любовни отношения. Ако в този отпечатък видите игуана, за съжаление, това означава, че шансовете вашето желание да се сбъдне са много малки.
  • Ако вашите желания са свързани със здравето, в утайката на кафе оставяте отпечатък от малкия пръст. Игуана в отпечатъка от малкия пръст означава, че това, което сте пожелали, може да се сбъдне съвсем скоро.

Значение на черната и бялата игуана в чашата с кафе

Друг начин да разкриете какво се крие зад някаква форма в утайката на кафе е да обърнете внимание на неговия цвят. Игуаната в чашата може да бъде черна (плътна форма) или бяла (празна форма). Ако игуаната, която сте видели в своята чаша, не е била нито напълно черна, нито напълно бяла, се тълкува доминиращият цвят.

Значението на черната игуана

Черната игуана в чашата с кафе може да бъде знак, че не сте щастливи и че спешно се нуждаете от промяна. Възможно е да сте разбрали, че средата, в която живеете или работите, ви задушава и фрустрира. Ако това е случаят, помислете какво точно ви пречи да напуснете там.

Значението на бялата игуана

Бялата игуана в утайката на кафе в чашата предсказва добри новини. Вероятно ще получите предложение за работа, което включва щедро възнаграждение. Друга възможност е, че в любовния план нещата най-накрая ще се преместят от „мъртвата точка“.

Вашият коментар