Глава в чашата с кафе – пълно значение

Ако в остатъците кафе в чашата сте видели глава, това може да има цял спектър от различни интерпретации. Значението зависи от позицията в чашата, където се е появила тази форма. Главата в първата, втората или третата трета на чашата няма същото тълкуване. Освен това, за разкриването на символиката е важно дали сте я забелязали вляво или вдясно от мястото, където устните ви са докосвали чашата.

Символиката може да се тълкува и според цвета на главата, която се е появила в чашата. Важно е да обърнете внимание на това дали фигурата в чашата е била пълна т.е. черна или празна т.е. бяла. Повече за този начин на разкриване на символиката на фигурите в чашата можете да научите в частта от текста със заглавие „Алтернативно тълкуване на главата в чашата“.

Отпечатъкът от пръст в чашата кафе, т.е. формата, която се е появила в този отпечатък, може да даде отговор на въпроса дали някоя мечта ще стане реалност или не. За това как правилно да отпечатате своята мечта в чашата и какво означава, когато в този отпечатък се появи глава, ще можете да прочетете в подтема „Глава в отпечатъка от пръст за желание“.

Детайлно тълкуване на главата в чашата кафе

За да получите възможно най-прецизното тълкуване на главата в утайката от кафе в чашата, трябва правилно да определите нейната позиция в чашата. Ако сте видели главата в първата трета на чашата, значението се отнася до миналото. Когато главата се появи в средата на чашата, нейната интерпретация е свързана с настоящето. Главата в третата трета на чашата, т.е. при върха й, предсказва това, което би могло да се случи в бъдещето. За колко близко или далечно минало, т.е. бъдеще става дума, зависи от емоциите и преживяванията на човека, на когото се гледа в чашата.

На интерпретацията влияе и дали сте забелязали главата вляво или вдясно от мястото, където устните докосват чашата. Ако сте видели главата вляво от мястото на пиене, това обикновено има негативно значение. Ако главата се е появила вдясно от мястото на пиене, символиката е по-скоро положителна.

Глава с дълга коса в чашата кафе може да означава, че жена ще ви помогне да решите някакъв проблем. Плешивата глава в чашата предвещава грижи, а ако сте видели две глави, това означава, че ще трябва да вземете мъдро решение. Череп, за съжаление, не е добър знак. Тази фигура предвещава предателство.

Глава в първата трета на чашата

Когато главата се появи при дъното на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това може да означава, че все още ви мъчат нерешени отношения от миналото. Възможно е между вас и бившия партньор или партньорка да е останало нещо недоизказано и често да мислите за това.

Ако сте забелязали главата по-близо до дъното на чашата и вдясно от мястото на пиене, това означава, че все още сте под впечатлението на някое хубаво събитие. Вероятно някой човек е оставил силно впечатление във вас и често мислите за него или нея.

Глава във втората трета на чашата

Ако сте видели главата в средата на чашата и вляво от мястото, където устните са я докосвали, това е знак, че се безпокоите за своята връзка с някого. Може би не сте сигурни какво чувствате към партньора или партньорката или съмнявате се във верността му или й.

Главата в средата на чашата и вдясно от мястото на пиене показва, че сте доволни от посоката, в която върви вашата кариера. Възможно е все още да не сте постигнали всичко, което искате, но знаете, че сте на правилния път.

Глава в третата трета на чашата

Когато главата се появи при върха на чашата и вляво от позицията, където устните са я докосвали, това предсказва грижи за близките. Някой от членовете на семейството ще изпадне в криза, а вие няма да знаете как да му/й помогнете. Не трябва да пренебрегвате значението на подкрепата и любовта, която му/й давате.

Ако сте видели главата по-близо до върха на чашата и вдясно от мястото на пиене, това е добър знак. Може би скоро ще се сблъскате с по-голям проблем, но ще знаете как да го решите. Обстоятелствата със сигурност ще са във ваша полза.

Глава в отпечатъка от пръст за желание

Според устната традиция, отпечатъкът от пръст в чашата кафе може да даде отговор на въпроса дали някои желания ще се сбъднат. В следващата част от текста ще ви представим правилата, как се отпечатват желанията в чашата и какво означава, когато в отпечатъка от пръст се появи глава.

  • Когато желанията са свързани с деца или семейство, в чашата се отпечатват с палеца. Главата в отпечатъка от палеца може да бъде знак, че желанието ще се сбъдне в по-далечно бъдеще.
  • За желания, свързани с кариера или работа, в чашата се оставя отпечатък от показалеца. Ако сте видели глава в отпечатъка от показалеца, това означава, че желанието ви ще се сбъдне много скоро.
  • Средният пръст отпечатва желания, свързани със секс или еротичен живот. Главата в отпечатъка от средния пръст, за съжаление, не предвещава сбъдване на желанието в близкото бъдеще.
  • Ако желанията са свързани с емоции, в чашата се оставя отпечатък от безимения пръст. Ако сте забелязали глава в отпечатъка от безимения пръст, това е знак, че вашето желание със сигурност ще се сбъдне. Въпреки това, не с човека, който в момента е „в главата ви“.
  • Малкият пръст оставя отпечатък за желания, свързани със здраве. Главата в отпечатъка от малкия пръст предсказва сбъдване на желанието.

Алтернативно тълкуване на главата в чашата кафе

Съществува още един начин да разкриете символиката на формите, които сте забелязали в чашата, базиран на техния цвят. Формите в чашата могат да бъдат пълни, т.е. черни или празни т.е. бели. Ако главата, която сте забелязали в чашата, не е била напълно черна или напълно бяла, се тълкува преобладаващият цвят.

Значение на черната глава

Черната глава в останките кафе в чашата предвещава безсъние. Възможно е в следващия период да не можете да спите толкова, колкото сте свикнали. Може би няма да имате големи грижи, но със сигурност ще има нарушение на съня, което ще ви изведе „извън релси“.

Значение на бялата глава

Бялата глава в утайката от кафе в чашата показва, че ще прекарате хубави моменти с любимите хора. Вероятно ще отидете на излет или ще празнувате нещо заедно. Това ще ви помогне да „заредите батериите си“ за предстоящите предизвикателства.

Вашият коментар